Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ο… κατάσκοπος Φώτης!!

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος της Κανάριας αναλύει μέσω της SportDay την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού, Μπαρτσελόνα, που αντιμετώπισε την Κυριακή για την ACB.

Ο… κατάσκοπος Φώτης
Η Κανάριας γνώρισε την Κυριακή εντός έδρας ήττα με 80-66 από την Μπαρτσελόνα. Ο Φώτης Λαμπρόπουλος που τα τελευταία χρόνια κάνει αξιόλογη καριέρα στην ACB και κόντρα στους «μπλαουγκράνα» είχε 10 πόντους, μίλησε στη SportDay για την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού.

«Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε ροτέισον ώστε να φρεσκάρει παίκτες όπως ο Ναβάρο, με τον Λάμπε, ο οποίος δεν παίζει αρκετά στην Ευρωλίγκα, να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής και να μας κάνει τη ζημιά», τόνισε ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ και πρόσθεσε: «Η Μπαρτσελόνα είναι βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά καθώς διαθέτει παίκτες που της έλειπαν όπως ο Τζάστιν Ντόελμαν, ο οποίος είναι καλή προσθήκη και όντας καθαρό "τεσσάρι" κάνει περισσότερες δουλειές απ' ό,τι οι Λόρμπεκ-Νάχμπαρ. Από εκεί και πέρα ο Τσέχος γκαρντ Τόμας Σατοράνσκι με 4-5 χρόνια παρουσίας στην Ισπανία έχει δείξει ότι είναι πολύτιμο εργαλείο όντας αθλητικός παίκτης. Η Μπαρτσελόνα -που έχει ένα προβάδισμα στον αγώνα- διαθέτει περισσότερες επιλογές σε σύγκριση με την περσινή χρονιά και είναι ένα από τα φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Συν τοις άλλοις, διαθέτει πολλά καθαρά "πεντάρια", ενώ αναμφίβολα το μεγάλο της χαρτί είναι ο Αντε Τόμιτς τον οποίο τροφοδοτούν αρκετά είτε με πικ εν ρολ είτε στο λόου ποστ τα γκαρντ της».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», είπε: «Ο Τζέιμς Γκιστ θα είναι κομβικός στον αγώνα, αλλά και τα υπόλοιπα "τεσσάρια" των "πρασίνων" καθώς ναι μεν ο Ντόελμαν και ο Νάχμπαρ μπορεί να είναι εξαιρετικοί παίκτες, αλλά δεν είναι και φαν της άμυνας. Φυσικά θα παίξει σημαντικό ρόλο η πιεστική άμυνα που θα κάνει ο Παναθηναϊκός στην περιφέρεια και κυρίως στους Χουέρτας, Ναβάρο, Όλεσον καθώς διαθέτει γρήγορα γκαρντ ενώ η παρουσία και μόνο του Διαμαντίδη στο παρκέ μπορεί να προσφέρει στην Μπαρτσελόνα... άγχος και λόγω της ποιότητάς του, αλλά και του πρόσφατου παρελθόντος. Είναι "συν" η παρουσία του Ιβάνοβιτς και του Μπεροκάλ στον πάγκο, καθώς γνωρίζουν την Μπαρτσελόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: