Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

«Διαφορετικό ντέρμπι σε σχέση με το παρελθόν» (audio)

Την άποψή του για το αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ κατέθεσε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο προπονητής του Πανθρακικού Χοσέ Μανουέλ Ροκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όπως έχω ξαναπεί, είναι ένα ντέρμπι, βλέπω έναν ΠΑΟΚ πολύ επιθετικό, με ικανούς παίκτες. Δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Παίρνει ρίσκα, ανεβαίνει μπροστά, ένας ΠΑΟΚ που χαίρεσαι να τον βλέπεις. Στους παίκτες μου όταν έδειξα πως παίζει ο ΠΑΟΚ, παρατηρήσαμε το παιχνίδι του Άγγελου Αναστασιάδη που είναι εξαιρετικό».

Για την μάχη των δύο πάγκων: «Πρόκειται για δύο προπονητές με μεγάλη εμπειρία και πάρα πολλά παιχνίδια στην πλάτη τους και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο για να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Σε ένα ντέρμπι μια λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικούς παίκτες. Μ’ αρέσει όπως παίζει ο ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός είναι πάντα επιθετικός, νομίζω πως αυτός που θα έχει την κατοχή της μπάλας θα έχει και την υπεροχή»

Για τα ατού Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ: «Για μένα ο πιο επικίνδυνος παίκτης από πλευράς ΠΑΟΚ είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης. Παρότι δεν έπαιξε με εμάς, είναι ένας παίκτης που δημιουργεί πολλά προβλήματα και θεωρώ πως είναι ο δυνατός παίκτης. Από πλευράς Ολυμπιακού ο Μαζουακού είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης και είναι πολύ καλός σε άμυνα, αλλά και σε επίθεση».

Ακούστε το ηχητικό απόσμασμα των δηλώσεων του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: