Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

«Δύσκολο και… μεγάλο παιχνίδι»

Την άποψή του για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κατέθεσε στην «Metrosport» ο Μιγκέλ Βίτορ.

Ο Μιγκέλ Βίτορ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν «κλειδώσει» την θέση τους στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ψάχνοντας, πάντως, ακόμη τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας. Μέχρι στιγμής έχουν παίξει δίπλα του ο Τζαβέλλας, ο Κατσικάς, ο Τζιόλης και ο Ποζατζίδης, ενώ περιμένει να δει ποιος θα τον «συνοδεύσει» στις θέσεις των στόπερ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μιλώντας στη «Μetrosport» εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Πανθρακικού, κατέθεσε την αποψή του για τον σημερινό αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» και χαρακτήρισε περισσότερο φιλόδοξη την φετινή ομάδα του Δικεφάλου, σε σχέση με την περσινή.

«Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι. Υπήρχε κούραση από το ταξίδι στο Μινσκ και το δύσκολο ματς με την Ντιναμό. Το πιο σημαντικό, όμως, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η νίκη. Δείξαμε πόσο την θέλαμε κι έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο μας δίνει κουράγιο για την συνέχεια», είπε αρχικά για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και τον αγχωτικό τρόπο με τον οποίο ήρθε η επιτυχία και συνέχισε, αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Είναι πιθανά όλα τα αποτελέσματα, αφού πρόκειται για ντέρμπι. Είναι ένα μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι ο νικητής θα κριθεί σε μικρές λεπτομέρειες. Σε αυτές θα πρέπει να φανούμε πιο δυνατοί».

Για τις διαφορές σε σχέση με την περσινή σεζόν, όταν ο ΠΑΟΚ πήγε να αγωνιστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», σχολίασε: «Πέρσι όταν πήγαμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήμασταν πιο πίσω στην βαθμολογία. Φέτος είναι καλό που πάμε με προβάδισμα, θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι».

Για τις μετρημένες επιλογές που υπάρχουν για το κέντρο της άμυνας, επεσήμανε: «Ο Τζαβέλλας ίσως να είναι καλά, θα δούμε μέχρι τον αγώνα πως θα πάνε τα πράγματα. Ο Ποζατζίδης, πάντως, μπήκε με τον Πανθρακικό και έκανε καλό παιχνίδι, θα δούμε τι επιλογές θα υπάρχουν».

Για το έως τώρα πρόσωπο του ΠΑΟΚ και αν θεωρεί πως φέτος η ομάδα είναι καλύτερη, απάντησε: «Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα από πέρσι, δείχνουν ότι είμαστε καλύτεροι. Βέβαια, είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, έχει ακόμη πολύ δρόμο, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να μην χάσουμε τον ρυθμό μας».

Για το μυστικό της φετινής επιτυχίας του ΠΑΟΚ, τέλος, δήλωσε : «Δεν υπάρχει μυστικό, μόνο η δουλειά. Κάποιες φορές τα πράγματα έρχονται όπως τα περιμένεις και κάποιες άλλες όχι. Έχουμε περισσότερη φιλοδοξία, νομίζω, στην φετινή ομάδα, είμαστε δυνατό σύνολο, με καλή νοοτροπία και όλα αυτά είναι σημαντικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: