Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Δέχεται συνάντηση με FIFA-UEFA ο Ανδριανός!!

Κανένα πρόβλημα να μιλήσει με FIFA και UEFA δεν έχει ο Γιάννης Ανδριανός. Ο υφυπουργός Αθλητισμού δέχθηκε να κανονιστεί συνάντηση από την ΕΠΟ για να συζητηθεί το θέμα του νέου αθλητικού νόμου.

Δέχεται συνάντηση με FIFA-UEFA ο Ανδριανός
Θετικός στο αίτημα της FIFA και της UEFA να συναντηθούν μαζί του για το επίμαχο θέμα του νέου αθλητικού νόμου είναι ο Γιάννης Ανδριανός.

Με από κοινού επιστολή τους (έπειτα από καταγγελία της ΕΠΟ) οι δυο ομοσπονδίες ξεκαθάρισαν την αντίθεσή τους με το νομοσχέδιο και έθεσαν ξανά θέμα αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων εξαιτίας παραβίασης του αυτοδιοικήτου.

Δήλωσαν μάλιστα διατεθειμένες να στείλουν αξιωματούχους τους, ώστε να εκφράσουν δια ζώσης τις αντιρρήσεις τους στην ελληνική κυβέρνηση.

Κάτι που δεν βρήκε αντίθετο τον υφυπουργό Αθλητισμού, που απάντησε στην ΕΠΟ: «Σε συνέχεια της σημερινής σας επιστολής με την οποία μου ζητάτε την πραγματοποίηση συνάντησης αντιπροσωπείας FIFA-UEFA και εκπροσώπων μου, παρακαλώ να συνεννοηθείτε με τις δύο Ομοσπονδίες προκειμένου να συμφωνηθεί ο χρόνος της συνάντησης μεταξύ της αντιπροσωπείας τους και της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: