Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Βραδινή βόλτα για Ρεάλ, άγχος για Βαλβέρδε!!

Με δεύτερο «περίπατο» «εξαργύρωσε» τα σαφή ανωτερότητά της η Ρεάλ κόντρα στην Κορνεγιά, σαρώνοντάς της 5-0 στο «Μπερναμπέου» και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16» του Copa Del Rey.

Βραδινή βόλτα για Ρεάλ, άγχος για Βαλβέρδε
Η Ρεάλ σάρωσε 5-0 την Κορνεγιά της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στον δεύτερο μεταξύ τους επαναληπτικό των «32» του Copa Del Rey, έχοντας ως «προίκα» το 4-1 της πρώτης αναμέτρησης τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε πήρε με εντυπωσιακό τρόπο την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, περιμένοντας το νικητή του ζευγαριού Οσπιταλέτ-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Κάρλο Αντσελότι βρήκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες και τον Χεσέ, που επανεμφανίστηκε μετά τον πολύμηνο τραυματισμό και σημείωσε κα το πέμπτο γκολ της «βασίλισσας» στο 77’. Νωρίτερα,. είχαν σκοράρει οι Χάμες στο 16’ και 34’, Ισκο στο 32’ και ο Λόπεθ με αυτογκόλ στο 60’. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στην αρχή της αναμέτρησης για να προηγηθούν στο σκορ.


Η σύνθεση της Ρεάλ: Πατσέκο, Αρμπελόα, Βαράν (46’ Γιορέντε), Νάτσο, Κοεντράο, Κεντίρα (57’ Χεσέ), Ιγιαραμέντι, Μεδράν, Χάμες (58’ Μουνιόθ), Τσιτσαρίτο, Ισκο


Στο 91’ σώθηκε η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις με τον Βιγέρα στην έδρα της Αλκογιάνο της δεύτερης κατηγορίας και πήρε το σαφές πλεονέκτημα για τη ρεβάνς του «Σαν Μαμές».

Σχετικά άνετα «καθάρισε» στην έδρα της Αλαβές η Εσπανιόλ, επικρατώντας 2-0 με τα τέρματα του Στουάνι στο 36’ και στο 94’. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: