Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

«Τεράστια προσφορά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βόρεια Ελλάδα, Μάνος Μαλελής και μίλησε για την συνέχεια της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με την Prime Insurance.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Τελείωσε το θέμα και τυπικά με την υπογραφή του συμφωνητικού. Ο κ. Κοντομηνάς στέκεται και δίπλα στην ομάδα. Σε μια τέτοια δύσκολη εποχή νομίζω ότι ο όμιλος Κοντομηνά έκανε μια τεράστια προσφορά. Βέβαια και η ίδια η εταιρεία διαφημίζεται κατάλληλα μέσα από την ομάδα και πρέπει να προσέξουμε και φέτος να προωθηθούν τα προϊόντα της. Υπάρχουν διάφορες και πολλές μορφές ασφαλίσεις και οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν μια ηθική υποχρέωση. Η ΚΑΕ πρέπει να κάνει την κατάλληλη ενημέρωση. Θα γίνει μια γιορτή και εκεί θα εκφραστούν και από την εταιρεία όλοι οι σκοποί. Θα βρίσκεται εκεί ο κ. Κοντομηνάς και αρκετός κόσμος από όλους τους φορείς».
Για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ:
«Θα το πω καλοπροαίρετα δεν είμαι μόνο φίλαθλος του ΠΑΟΚ αλλά και οπαδός. Βέβαια, δεν ακούγεται καλά σήμερα αυτό».
Για τον τραυματισμό του Χαραλαμπίδη:
«Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και αν προχωρήσουμε στην Ευρώπη δεν θα μπορεί ο προπονητής να καλύψει όλες τις διοργανώσεις χωρίς ενίσχυση. Νομίζω πως γίνονται ήδη προσπάθειες χωρίς να έχω ειδικές πληροφορίες. Μέσα από μια δεύτερη χορηγία που ετοιμάζω εγώ προσπαθώ να βοηθήσω.  Αν επιτευχθεί αυτή η χορηγία νομίζω ότι θα βοηθηθεί η ομάδα στο να βρεθεί ένας καλός παίκτης μέχρι να επιστρέψει ο αρχηγός της ομάδας».
Για την Κούμπαν:
«Είναι μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Το μπάτζετ της είναι τεράστιο και εύχομαι να καταφέρουμε κάτι πολύ δύσκολο και να κερδίσουμε. Πρέπει οι φίλοι της ομάδας να την βοηθήσουν. ΠΑΟΚ χωρίς φιλάθλους δεν είναι ΠΑΟΚ».
Για τους λόγους που δεν έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο:
«Ένας λόγος είναι η οικονομική δυσχέρεια. Δεν θέλω να ανακατευτώ στα διοικητικά, αλλά εγώ θα προσπαθούσα να γίνει μια καλύτερη οικονομική προσέγγιση. Αυτό που με στενοχωρεί είναι πως ο ΠΑΟΚ με τον τεράστιο λαό δεν έχει συμπαράσταση. Επίσης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν μάθει στις διακρίσεις και τις έχουν στερηθεί τα τελευταία χρόνια. Τέλος, πρέπει να γίνει και καλύτερος συντονισμός της διοίκησης με τους οργανωμένους. Πρέπει να πεισθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τις τεράστιες προσπάθειες της διοίκησης».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: