Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

«Να σταθεί στο ύψος του ο Αρετόπουλος»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΤ, Στέφανος Παιδής και μίλησε για τον διαιτητή του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την μεταγραφή του Αρετόπουλου που είχε κάνει:
«Ήμουν πρόεδρος στην Αθλητική Ένωση Τρικάλων όταν πήραμε μεταγραφή από την Φαρκαδόνα τον Αρετόπουλο που ήταν πολύ καλός μπροστά στην επίθεση».
Για τον χαρακτήρα του Αρετόπουλου:
«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, σεμνός, σοβαρός και συμμετείχε στις προπονήσεις και στους αγώνες σαν επαγγελματίας. Ήταν από τα καλύτερα παιδιά που είχαμε. Σαν διαιτητή βέβαια, δεν μπορώ να τον κρίνω. Αγαπούσε πάντα το ποδόσφαιρο και έβλεπε πως αν σταματούσε νωρίς μπορούσε να πάει ψηλά. Είχε πάντα στόχους. Και τώρα οι στόχοι του είναι να γίνει όσο το δυνατό καλύτερος διαιτητής και να φτάσει ψηλά. Πιστεύω πως θα είναι σήμερα αρκετά καλός και θα σταθεί στο ύψος που πρέπει να σταθεί».
Για το γεγονός πως παίζει στα Τρίκαλα:
«Μένει στην Λάρισα αλλά έρχεται στα Τρίκαλα επειδή είναι στον σύνδεσμο Τρικάλων και παίζει στα τοπικά όποτε του λέμε. Δεν λέει ποτέ όχι».
Για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ:
«Είναι και οι δύο ομάδες καλές, ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Ελπίζω ο κ. Αρετόπουλος να περάσει απαρατήρητος από τον αγώνα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: