Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζεται στην κόντρα με βαριά «καμπάνα»!

Βαριά τιμωρία επέβαλε η UEFA στη Λέγκια Βαρσοβίας με αφορμή τα… κατορθώματα των οπαδών της στο πρόσφατο ματς με τη Λόκερεν. Θα ακούνε UEFA και θα αφηνιάζουν οι άνθρωποι της Λέγκια Βαρσοβίας…

Συνεχίζεται στην κόντρα με βαριά «καμπάνα»
Η πολωνική ομάδα έχασε στα χαρτιά μια πρόκριση που είχε πάρει στο γήπεδο από τη Σέλτικ λόγω αντικανονικής συμμετοχής ενός ποδοσφαιριστή της κι ενώ η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τη διοίκηση για την αβλεψία της, πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για… μαφία της UEFA, όταν η τελευταία δεν έκανε δεκτό αίτημα για επανάληψη του αγώνα.

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη κόντρα θα αναζωπυρωθεί αφού μετά τον αποκλεισμό των Πολωνών από το Champions League, ήρθε νέα τιμωρία, αυτήν τη φορά στο πλαίσιο του Europa League.

Οι οπαδοί της ομάδας στο παιχνίδι απέναντι στη Λόκερεν δεν είχαν και την πιο κόσμια συμπεριφορά του κόσμου, αφού –σύμφωνα με το κατηγορητήριο- φώναξαν συνθήματα με ρατσιστικό περιεχόμενο και άναψαν δεκάδες καπνογόνα. Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς ήταν να τιμωρηθεί ο σύλλογος με πρόστιμο ύψους 105.000 ευρώ και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: