Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

«Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Η παρουσία σε μια μεγάλη ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους όπως ο ΠΑΟΚ έχει δώσει νέο κίνητρο στην καριέρα του Βασίλη Κουρνέτα, όπως τόνισε ο Έλληνας πασαδόρος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»
Ξανανιωμένος νιώθει στον ΠΑΟΚ ο Βασίλης Κουρνέτας.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Έλληνας πασαδόρος χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τον «δικέφαλο του Βορρά» και τόνισε ότι ο πρωταγωνιστικός του ρόλος και ο αρκετός κόσμος στο γήπεδο του έχουν δώσει νέο κίνητρο στην καριέρα του.

Δεν παρέλειψε, δε, ν’ αναφερθεί και στη μεγάλη ανατροπή στο ντέρμπι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σημειώνοντας ότι όλοι στην ομάδα πίστευαν σε αυτή ακόμα και όταν το σκορ ήταν 0-2.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κουρνέτας στην εκπομπή «Playball» και τους Μάνο Ζερβάκη, Κώστα Χατζηδημητρίου και Αλεξάνδρα Αξενίδου

Για τη μεγάλη ανατροπή με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: «Η αγωνιστική μας εικόνα στο ξεκίνημα δεν ήταν καλή, ειδικά στο δεύτερο σετ. Στα επόμενα, όμως, με όπλο το μπλοκ ανεβήκαμε. Το βόλεϊ είναι ιδιαίτερο άθλημα. Δεν είναι όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, όπου παίρνεις ένα προβάδισμα και πάνω σε αυτό χτίζεις. Δεν έχεις δικαίωμα ούτε να χαλαρώσεις, ούτε να το παρατήσεις ποτέ. Είμαστε έμπειροι παίκτες στην ομάδα και ξέραμε ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε. Φτιάξαμε το σέρβις πάνω σε συγκεκριμένους παίκτες του Εθνικού, πιέσαμε και κάπως έτσι καταφέραμε να γυρίσουμε στο τέλος το ματς».

Για το υλικό του ΠΑΟΚ: «Είναι μια ομάδα που μετράει δυο σημαντικές απώλειες, του Λόουσον και του Κυριακίδη και δεν έχουν αποκτηθεί παίκτες στις θέσεις τους. Παίζουμε με δυο ακραίους, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Κι εδώ αξίζει να πούμε συγχαρητήρια στον Γιάννη Καλμαζίδη που εμπιστεύτηκε ένα νέο παιδί όπως ο Ευφραιμίδης, ο οποίος τα έχει πάει πολύ καλά και δεν έχει αφήσει να φανεί κανένα κενό».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Στόχος ματς είναι τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Να μπούμε αρχικά στην τετράδα και μετά στα πλέι-οφ θα παίξει ρόλο η κατάσταση που θα βρεθούν όλες οι ομάδες. Βασικός στόχος μας, λοιπόν, είναι η τετράδα. Υπάρχει εμπειρία και διάθεση και νομίζω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο και αυτή η ομάδα να διεκδικήσει έπειτα κι έναν τίτλο».

Για το πώς νιώθει στον ΠΑΟΚ: «Έχω βρει καινούργιο κίνητρο. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο χώρο του βόλεϊ και παίζει σε ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο -ο οποίος νομίζω ότι αξίζει να γίνει ακόμα περισσότερος γιατί το επίπεδο αυτής της ομάδας μπορεί να του προσφέρει ωραίο θέαμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: