Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Βίτορ: «Να είμαστε πιο δυνατοί στις λεπτομέρειες»

Όποια ομάδα θα είναι περισσότερο δυνατή στις λεπτομέρειες θα πάρει και τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τόνισε ο άσος του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ στην Sportday.

Βίτορ: «Να είμαστε πιο δυνατοί στις λεπτομέρειες»
Μιλώντας στη Sportday για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μιγκέλ Βίτορ επεσήμανε ότι όποια ομάδα είναι πιο δυνατή στις λεπτομέρειες θα είναι και αυτή που θα μπορέσει να πάρει τη νίκη.

«Είναι πιθανά όλα τα αποτελέσματα, αφού πρόκειται για ένα ντέρμπι, για ένα σπουδαίο παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο νικητής θα κριθεί στις μικρές λεπτομέρειες. Σε αυτές θα πρέπει να φανούμε πιο δυνατοί από τον αντίπαλό μας», τόνισε και προχώρησε στη σύγκριση με την περσινή αντίστοιχη αναμέτρηση…

«Πέρυσι ήμασταν πίσω στη βαθμολογία, όταν πήγαμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φέτος, όμως, είναι καλό που πάμε με προβάδισμα δύο βαθμών. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Τέλος για το… μυστικό του εφετινού ΠΑΟΚ ανέφερε: «Υπάρχει μόνο η δουλειά. Κάποιες φορές τα πράγματα έρχονται όπως τα περιμένεις και κάποιες άλλες όχι. Εχουμε περισσότερη φιλοδοξία φέτος, είμαστε δυνατό σύνολο με καλή νοοτροπία κι όλα αυτά είναι σημαντικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: