Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Δώρο… επενδυτές από Γκατούζο στον ΟΦΗ!!

Ιταλοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των κατασκευών φέρονται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να εμπλακούν στη διοίκηση του ΟΦΗ, με προξενητή τον Τζενάρο Γκατούζο.

Δώρο… επενδυτές από Γκατούζο στον ΟΦΗ
Ενδιαφέρον για επένδυση στον ΟΦΗ, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για την εξασφάλιση του πλειοψηφικού πακέτου, έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες για τον σύλλογο του Ηρακλείου.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις των υποψήφιων επενδυτών, με προξενητή τον Τζενάρο Γκατούζο. Πληροφορίες κάνουν λόγο για ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε κατασκευαστικές εταιρείες.

Εκείνο που ψάχνουν είναι η κατάσταση της ομάδας σε οικονομικό επίπεδο, τα ανοίγματα που υπάρχουν και στη συνέχεια να αποφασιστεί αν και με ποιους όρους μπορούν να εμπλακούν στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Μία από τις πιθανές λύσεις είναι μία απλή χορηγία προς τον ΟΦΗ. Ο Ο νομικός τους εκπρόσωπος φημολογείται πως βρίσκεται στην Ελλάδα και προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τα χρέη της ΠΑΕ. Σε λίγες μέρες, άλλωστε, είναι και η Γ.Σ. της ΠΑΕ, όπου το οικονομικό θα είναι στο επίκεντρο και θα φανεί σε ποιο σημείο είναι το πλάνο της οικονομικός εξυγίανσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το «Νο1» πρόβλημα για τον σύλλογο, καθώς πέρσι ήταν κοντά στα 12 εκατ. ευρώ και εκτιμήσεις λένε ότι θα είναι περισσότερα φέτος. Τα πράγματα σε οικονομικό επίπεδο κρίνονται αβάστακτα. Γίνεται μεγάλες προσπάθειες για να βρεθούν μεγαλύτερα έσοδα, κάτι που γίνεται με επιτυχία, αλλά τα οικονομικά μεγέθη δεν αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον, το κατά πόσο μπορεί να υπάρξει «γάμος» θέλει υπομονή και χρόνο και να φανεί ξεκάθαρα οι προθέσεις των συγκεκριμένων ανθρώπων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: