Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Οκκάς: «Ο ΠΑΟΚ χτίζει μεγάλη ομάδα»

Ο Γιάννης Οκκάς κατέθεσε μέσω του Αθλητικού Metropolis την αποψή για το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.
 

«Δεν θυμάμαι πότε τελευταία φορά ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά πριν από ντέρμπι. Εχει μεγάλο ενδιαφέρον πως θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες, πως θα διαχειριστούν το βάρος που έχουν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια την περασμένη εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει πιο πολύ βάθος στο ρόστερ, όμως, είναι ένα ματς που δεν μπορείς να δώσει προγνωστικά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
 

«Ο ΠΑΟΚ χτίζει μεγάλη ομάδα που σιγά σιγά βγάζει χαρακτήρα. Αυτόν τον χαρακτήρα περιμένουμε να τον δούμε και αύριο. Θέλω να σταθώ στον Αθανασιάδη, ο οποίος αξίζει προσοχής, έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα. Όπως και να έχει, και για τις δύο ομάδες το παιχνίδι θα περάσει από τον χώρο του κέντρου, εκεί θα κριθεί. Ο Ολυμπιακός έχει, πάντως, καλύτερες μονάδες και ίσως αυτό να είναι το όπλο του».
 

Τέλος, ανέφερε:
 
 
«Η λογική λέει ότι ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά για να πάρει το ματς και ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να χτυπήσεις στις αντεπιθέσεις. Ξέροντας, εγώ, όμως, τον Αναστασιάδη, θα πω ότι δεν πάει πάντα με την λογική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι είχαμε παίξει μία φορά με την Εθνική Κύπρου στη Ιταλία και πιέζαμε μπροστά και, μάλιστα, πήραμε και θετικό αποτέλεσμα. Δεν είναι έκπληξη για μένα η πορεία του ΠΑΟΚ, γιατί ξέρω τις δυνατότητες του προπονητή Αναστασιάδη. Ο προπονητής που ξέρει να βγάζει το 100% από τους παίκτες, είναι σίγουρα καλός προπονητής».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: