Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Αλεξίου: «Δεν είναι ντέρμπι τίτλου»

Την πεποίθησή του ότι από το αποψινό παιχνίδι ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ δεν είναι ντέρμπι τίτλου εξέφρασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Αλέξης Αλεξίου.

Αλεξίου: «Δεν είναι ντέρμπι τίτλου»
Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός, που έχει αγωνιστεί και στις δυο ομάδες, δεν θέλησε να χρήσει κάποια ομάδα φαβορί για το σημερινό παιχνίδι. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παρουσία των «ατού» των δυο «μονομάχων», αλλά και στον παράγοντα έδρα.

Αναλυτικά ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε για:

-Τον τρόπο παιχνιδιού των δυο ομάδων: «Ο ολυμπιακός πιέζει ψηλά στην έδρα του, δεν αφγήνε ιτον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι. Παρατάσσεται με ένα 4-3-3. Το ίδιο κάνει και ο ΠΑΟΚ στην έδρα του, αλλά τώρα παίζει εκτός. Σήμερα ο Ολυμπιακός θα πιέσει ψηλά, γιατί παίζει στην έδρα του. Ερωτηματικό είναι πως θα παίξει ο ΠΑΟΚ. Αν θα πιέσει ή αν θα περιμένει τον αντίπαλό του».

- Το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα περιμένει τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να ξέρεις το υλικό που έχεις. Αν έχεις γρήγορους αμυντικούς μπορείς να παίξεις ψηλά, αν έχεις αργούς παίζεις πίσω».

-Τα ατού της κάθε ομάδας: «Κάθε ομάδα τα δικά της ατού. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη επιθετική λειτουργία. Εχει ποιότητα, αλλά ποιότητα έχει και ο ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι να το δούμε στο γήπεδο. Να δούμε τι μπορούν να κάνουν τα ατού των δυο ομάδων».

-Το αν είναι ντέρμπι τίτλου: «Όχι, με τίποτα. Ένα παιχνίδι είναι. Δεν μπορεί απ’ αυτό να κριθεί ο τίτλος. Δεν είναι ντέρμπι τίτλου. Υπάρχουν πολλά με παιχνίδια ακόμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: