Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

«Να σταθεί η διαιτησία στο ύψος της»

Στον ΑrenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώτης Εγκωμίτης και μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι του «Δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το πώς τα πηγαίνει στη Κύπρο:
«Έχουμε τελειώσει τον πρώτο γύρω του πρωταθλήματος, είμαστε στη μέση προς τα κάτω και θα παλέψουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Βέβαια, τα πλέι άουτ δεν τα γλυτώνουμε γιατί στην Κύπρο είναι πρωτάθλημα 12 ομάδων».
Για την ψυχή που χρειάζεται στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό:
«Είναι παιχνίδια ντέρμπι που εκτός από ποιότητα χρειάζεται και το πάθος. Θα είναι δύσκολα στην Αθήνα όμως ο Άγγελος αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες, θα προετοιμαστεί κατάλληλά και με καλό αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλά τα πράγματα ενώ και με ήττα δεν χάθηκε τίποτα».
Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ έχει και άλλους ποδοσφαιριστές. Στοίχισε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να κρατήσουμε την διαφορά. Παλαιότερα η ομάδα νίκησε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και ελπίζω να τα καταφέρει και φέτος».
Για την διαιτησία στα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ:
«Ελπίζω η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της γιατί μας προβληματίζει όλα αυτά τα χρόνια και βλέπουμε τι γίνεται και φέτος. Ελπίζω να έχουν καλή διαιτησία και ένα καλό παιχνίδι. Οι διαιτητές πάντα έπαιζαν σημαντικό ρόλο με τον Ολυμπιακό. Πάντα είχαμε στο μυαλό μας πως θα αδικηθούμε».
Για τις προσθήκες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:
«Χρειάζονται 2-3 προσθήκες και ελπίζουμε μέχρι τον καιρό των μεταγραφών να πάρει η ομάδα αυτούς που χρειάζεται. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί μέχρι το τέλος και υπάρχουν πολλοί αγώνες. Βέβαια αύριο η νίκη θα είναι πολύ σημαντική».
Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:
Είχα μιλήσει μαζί του το καλοκαίρι μια φορά και άλλη μία στην αρχή του πρωταθλήματος. Είναι καλός προπονητής και ξέρει να προετοιμάζει την ψυχολογία των παικτών. Βλέπω την πορεία της ομάδας σε Ευρώπη και Ελλάδα και φαίνεται η δουλειά. Χρειάζεται στήριξη και μπορεί να πετύχει τους στόχους του ΠΑΟΚ».
Για το πότε θα έρθει στην Θεσσαλονίκη:
«Θα έρθω τα Χριστούγεννα με την οικογένεια μου. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: