Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Βλέπει (και) Ελλάδα!!

Τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε ελληνικά πρωταθλήματα και μπορούν να σταθούν την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα «σκανάρουν» στην ΑΕΚ, πέρα από την αγορά του εξωτερικού.

Βλέπει (και) Ελλάδα
Αποφασισμένοι να εντάξουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα ελληνικά πρωταθλήματα στο δυναμικό τους παρουσιάζονται στην ΑΕΚ.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να έχει στα χέρια του μία έτοιμη λίστα και από την ελληνική αγορά, ώστε να προχωρήσει στην απόκτηση παικτών που θα μπορούν να σταθούν την επόμενη χρονιά στην πρώτη κατηγορία.

Ήδη στην «Ένωση» έχουν συζητήσει ορισμένα ονόματα και κάποιες λύσεις έχουν προκριθεί. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, είναι νέοι σε ηλικία και θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας, αλλά και θα στελεχώσουν την Εθνική.

Ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί είναι εκείνο του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος επανέρχεται στο προσκήνιο και ίσως σύντομα να υπάρξουν επαφές και με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πάντως, στον «Δικέφαλο» έχουν παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες από τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους να έχουν πολλούς παίκτες στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: