Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Αγανάκτησε η Παναγιά με τον ΠΑΟΚ!!

Ο ένας και μοναδικός Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει στο blog του στον SportDog τι είπε η Μεγαλόχαρη στον τεχνικό του Δικεφάλου μετά την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Το 3-0 δεν εκφράζει την εικόνα του αγώνα στα Γιάννενα. Σε καμμία περίπτωση. Καμμία σχέση όποιος υποψιάζεται ότι ο ΠΑΣ πάτησε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Απεναντίας, οι γηπεδούχοι ήταν παθητικοί, φοβικοί και παράλογα συντηρητικοί. Με μια κουβέντα ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν εκμεταλλεύτηκε τα πλεονεκτήματα που χάριζε στον αντίπαλό του ο ΠΑΟΚ. Ο κακός ΠΑΟΚ.
"Με ξεθέωσες, Άγγελε!" είπε η Παναγιά στον Αναστασιάδη. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Μη λησμονούμε ότι τούτες τις ημέρες η Θεοτόκος είναι σε πολύ προχωρημένη κατάσταση εγκυμοσύνης, ακριβώς σε μια εβδομάδα θα φέρει στον κόσμο τον Ιησού.
Έτσι που λες. "Δεν είναι δυνατόν, Άγγελε, να τα περιμένεις όλα απ΄ εμένα! Φθάνει πια! Ας κάνει κάτι και ο ΠΑΟΚ, όχι όλα εγώ...". Αυτό ήταν το μήνυμα της Παναγιάς στον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Τι, όμως, να κάνει ο ΠΑΟΚ που δεν έχει ενέργεια. Μηδέν αποθέματα καυσίμων στις αποθήκες του. Τίποτα. Και λένε οι αφελείς παοκτσήδες ότι δεν έχουμε άμυνα. Λάθος. Δεν είχαν άμυνα όταν κερδίζανε; Είχαν. Δεν είχαν! Δεν φαινότανε, όμως, το πρόβλημα στην άμυνα διότι πλέον η πισινή γραμμή δεν μπορεί να υποστηριχθεί από την υπόλοιπη ομάδα.
Το είδαμε στο ματσάκι ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-0. Όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν μπροστά και στο κέντρο του γηπέδου μονάχα δύο παίκτες, οι δύο σέντερ-μπακ του ΠΑΟΚ "κρατούσαν" τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Οι οποίοι γηπεδούχοι, με εξαίρεση τη φάση που τους έδωσε το 2-0, όπου κινήθηκαν υπέροχα, δεν αξιοποίησαν τους άδειους χώρους που τους άφηνε ελεύθερους ο ΠΑΟΚ.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, γράφει ο apodytiriakias.gr 

Δεν έχει ομάδα για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Αυτό το είδαμε για μια φορά ακόμα στα Γιάννενα. Άσε το αποτέλεσμα, το 3-0 σε βάρος του. Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό και το σκορ που εντυπωσιάζει, και το αποτέλεσμα. Και ισοπαλία, όμως, να έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το ποιος είναι μας το απέδειξε ολοκάθαρα.
Παραμένει πρώτος ο ΠΑΟΚ. Τι σημαίνει αυτό; ΠΑΟΚ είναι κι όχι Βέροια και Παναιτωλικός. Παραμένει ακόμα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ας μην έχει ομάδα για πρωτάθλημα. Γιατί, ο δεύτερος στη βαθμολογία Ολυμπιακός έχει ομάδα; Δεν έχει.
Όπως λέμε, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι Πανιώνιος και Λεβαδειακός, έτσι θα πούμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ΠΑΟΚ. Αυτός ο κακός Ολυμπιακός μπορεί να ξαναπάρει το πρωτάθλημα, μάλιστα στο τέλος να έχει μια σημαντική διαφορά βαθμών από τον ΠΑΟΚ.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχει ομάδα για να κτυπήσει με ασφάλεια, με σιγουριά το πρωτάθλημα. Βρέθηκε μπροστά μετά τη νίκη εκτός έδρας στο Καραϊσκάκη και πανηγυρικά πρόδωσε κάθε όνειρο κτισμένο με αστερόσκονη. Ότι θα σηκώσει την κούπα. Δύσκολο. Ακόμα και μ' έναν προβληματικό Ολυμπιακό.
Δεν πίστευε στη νίκη ο ΠΑΣ. Πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με 1-0 και στην επανάληψη θα μπορούσε να είχε ισοφαριστεί. Δεν έγινε, όμως. Ποδόσφαιρο είναι αυτό. Και αντί να γίνει το 1-1 που δεν ήταν ικανός να το κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ με αξιώσεις, ήρθε το 2-0 κι εκεί όλα τελείωσαν.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: