Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Πληρώνει ο Παναθηναϊκός!!

Χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός για όσα γράφτηκαν στα φύλλα αγώνος της 13ης και της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Αναβλήθηκαν οι υπόλοιπες υποθέσεις.

Πληρώνει ο Παναθηναϊκός
Την συμπεριφορά των φιλάθλων του θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός με χρηματικό πρόστιμο έξι χιλιάδων ευρώ, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.

Οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους και υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς και για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ματς με τον Πανθρακικό. Στην πρώτη περίπτωση η χρηματική ποινή είναι 4000 ευρώ και στην δεύτερη περίπτωση 2000 ευρώ.

Οι υπόλοιπες υποθέσεις που είχαν οριστεί για την Πέμπτη αναβλήθηκαν, λόγω αποχής των δικηγόρων και θα συζητηθούν σε νέα ημερομηνία.

Η ανακοίνωση:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 14ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 13η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ


*Οι υπόλοιπες υποθέσεις που είχαν προσδιοριστεί για σήμερα αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των δικηγόρων
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: