Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Σφαιρόπουλος: «Το ήθελε περισσότερο Γαλατά»

Στους εύκολους πόντους που δόθηκαν στη Γαλατασαράι, αλλά και στην κακή άμυνα απέδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την ήττα του Ολυμπιακού.

Σφαιρόπουλος: «Το ήθελε περισσότερο Γαλατά»
Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την ήττα του Ολυμπιακού από τη Γαλατασαράι. Από τη μεριά του, ο Μίλαν Τόμιτς τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν συγκέντρωση στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, ωστόσο τώρα θα δουλέψουν για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο προσεχές ντέρμπι.

«Να συγχαρώ τη Γαλατασαράι για τη νίκη, το ήθελαν περισσότερο και το έδειξαν στο παρκέ. Εμείς δώσαμε εύκολους πόντους στη Γαλατασαράι και αμυντικά δεν ήμασταν στα στάνταρ που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Μίλαν Τόμιτς είπε: «Δεν είχαμε συγκέντρωση στο ξεκίνημα. Κάναμε πολλά λάθη, κάναμε και λάθη που δεν φαίνονται στη στατιστική».

Στη συνέχεια ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου ρωτήθηκε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε χρόνο μπροστά μας, θέλουμε να κερδίσουμε και θα δουλέψουμε γι’ αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: