Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Χριστοβασίλης: «Μας ξάφνιασε ευχάριστα το αποτέλεσμα»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, τονίζοντας πως το εύρος του σκορ αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη γι’ αυτόν.

Χριστοβασίλης: «Μας ξάφνιασε ευχάριστα το αποτέλεσμα»
Ευχάριστη έκπληξη χαρακτήρισε το εύρος της νίκης του ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ μίλησε στην Μικτή ζώνη για την ικανοποίηση που έδωσε το τελικό αποτέλεσμα στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας την προσπάθεια που γίνεται για την άδεια.

«Ήταν ένα παιχνίδι που έδωσε ικανοποίηση και χαρά στους φιλάθλους μας. Πιστεύαμε ότι θα ήταν μια καλή αγωνιστική για μας σήμερα, αλλά μας ξάφνιασε ευχάριστα το αποτέλεσμα, ήταν παραπάνω απ' αυτό που ελπίζαμε».

Για την άδεια και τι θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα για να ξεπεράσει τα προβλήματά του: «Προσπαθούμε, δεν είναι εύκολα, είμαστε σε δύσκολες εποχές, προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο».

Για το στόχο του ΠΑΣ: «Ο στόχος είναι να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να ανοίξουμε δρόμους στους νεαρούς παίκτες που δικαιούνται να παίξουν σ' αυτήν την ομάδα».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή των 23 βαθμών ως τώρα: «Είμαστε ικανοποιητικά τώρα, θα μπορούσαμε κάποιους βαθμούς παραπάνω σε κάποια ματς, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει κάπου αλλού. Νομίζω ότι είναι και το ρεκόρ που έχουμε οι 23 βαθμοί στον α' γύρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: