Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Τώρα… θα μειώσουν!

Με τη Ρεάλ να… απέχει λόγω συμμετοχής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν στην κορυφή.

Τώρα… θα μειώσουν
Η ασταμάτητη Ρεάλ δεν χαρίζει… κάστανο στους αντιπάλους της και οδεύει από νίκη σε νίκη. Στη 16η αγωνιστική της Primera Division, ωστόσο, οι διώκτες της έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν. Όχι επειδή η «βασίλισσα» θα στραβοπατήσει, αλλά επειδή δεν θα παίξει, μιας και το Σάββατο αντιμετωπίζει στο Μαρόκο τη Σαν Λορέντζο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Έτσι ο αγώνας της με τη Σεβίλλη στο «Μπερναμπέου» έχει μετατεθεί για το Φεβρουάριο.

Η Μπαρτσελόνα, που πλέον βρίσκεται στο -4 από τους πρωτοπόρους, δεν έχει άλλη επιλογή από το να νικήσει την Κόρδοβα στο «Καμπ Νου». Ο Άλβες αναμένεται να απουσιάσει λόγω τραυματισμού από τους Καταλανούς.

Το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής γίνεται στο «Σαν Μαμές», όπου η Μπιλμπάο φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει τρεις σημαντικές απουσίες, τους Λαπόρτ, Ιτουράσπε και Ιραόλα, αλλά ισάριθμες μετρά και ο Ντιέγκο Σιμεόνε που δεν υπολογίζει σε Κόκε, Μάντζουκιτς και Τσέρτσι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 19/12
Θέλτα-Αλμερία (21.45)

Σάββατο 20/12
Μπαρτσελόνα-Κόρδοβα (17.00)
Λεβάντε-Σοσιεδάδ (19.00)
Εϊμπάρ-Βαλένθια (21.00)
Ράγιο Βαγεκάνο-Εσπανιόλ (23.00)

Κυριακή 21/12
Βιγιαρεάλ-Λα Κορούνια (13.00)
Γρανάδα-Χετάφε (18.00)
Έλτσε-Μάλαγα (20.00)
Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00)

Τετάρτη 4/2
Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη

Η επόμενη (17η, 4/1) αγωνιστική:

Κόρδοβα-Γρανάδα
Λα Κορούνια-Μπιλμπάο
Έλτσε-Βιγιαρεάλ
Εσπανιόλ-Εϊμπάρ
Χετάφε-Ράγιο Βαγεκάνο
Μάλαγα-Αλμερία
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα
Σεβίλλη-Θέλτα Βίγκο
Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβάντε*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: