Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Μαζεύει τα κομμάτια του!!

Χρόνος για μεμψιμοιρίες δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ μετά την κακή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με βαριά ήττα από τον ΠΑΣ, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ανησυχία για Γλύκο. Χάνει Τζανδάρη.

Μαζεύει τα κομμάτια του
Η ήττα που έκανε ο ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα δεν καταπίνεται και χωνεύεται εύκολα. Το 3-0 για μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και ειδικά από έναν αντίπαλο που μπορεί να είναι ποιοτικός και να έφερε 2-2 στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, αλλά έχει άλλους εντελώς στόχους, είναι πολύ βαρύ.

Ωστόσο, χρόνος για γκρίνια και τα... περαιτέρω δεν υπάρχει στην ομάδα, καθώς ακολουθεί, με διαφορά λίγων ημερών, το τελευταίο ματς του 2014. Άπαντες στον «δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να κάνουν καλές γιορτές, ολοκληρώνοντας τη χρονιά τουλάχιστον στην κορυφή, αφού δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν σημαντική απόσταση και από τον Ολυμπιακό, αλλά μόνο από τον Παναθηναϊκό.

Την Κυριακή (21/12) υπάρχει ένα δύσκολο ματς, εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό, που τον τελευταίο καιρό είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μπορεί να προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, αλλά αυτές ήρθαν μετά από καλές σχετικά εμφανίσεις. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχασε με 2-1 από τον Ολυμπιακό, δεχόμενη το δεύτερο τέρμα λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ενώ ο Ατρόμητος τον νίκησε την Τετάρτη με μεγάλη δυσκολία, έχοντας την τύχη με το μέρος του και τον τερματοφύλακα του σε πολύ καλή ημέρα, τον Αντρέι Γκορμπούνοφ σε εξαιρετική μέρα. Στα τελευταία εννιά ματς έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ ο Λεβαδειακός, αυτά από τους Περιστεριώτες και τους Πειραιώτες.

Τα προβλήματα δεν θα λείψουν ούτε σε αυτήν την αγωνιστική για τον Άγγελό Αναστασιάδη. Χθες δεν είχε στη διάθεση του, τους Τζιόλη, Μακ, Κατσικά, Τζαβέλλα και Ρατς. Ο τελευταίος επιστρέφει, καθώς εξέτισε την ποινή του και μένει να δούμε τις θα γίνει με τους υπόλοιπους. Επιπλέον, σήμερα θα φάνει το μέγεθος του τραυματισμού του Παναγιώτη Γλύκου, που χτύπησε στη λεκάνη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, καθώς θα κάνει ακτινογραφία. Δεν είναι ξεκάθαρο αν χτύπησε στη φάση του πρώτου γκολ , που σημείωσε ο Λίλα ή νωρίτερα σε μονομαχία με τον Τσάβες. Δεν υποβλήθηκε σε εξετάσεις στα Γιάννενα και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με ΙΧ και όχι με το λεωφορείο της ομάδας, ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του.

Συμπλήρωσε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Φάνης Τζανδάρης και αναμένεται να λείψει από την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς. Υπάρχει η δυνατότητα να δηλωθεί σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του ΠΑΟΚ (Λεβαδειακός, Πανιώνιος, Καλλονή, Πλατανιάς), αλλά λογικά ο Άγγελος Αναστασιάδης θα ακολουθήσει τη συνηθισμένη τακτική του και θα τον αφήσει εκτός από το αμέσως επόμενος παιχνίδι της ομάδας. Άλλωστε, αυτό έκανε και με το Ρατς και ο Ρουμάνος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΣ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: