Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

«Δεν γνωρίζω τα αίτια»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη Νίκος Ψυχογιός. Μίλησε για την αποχώρηση του από την ομάδα και τόνισε πως ακόμα δεν γνωρίζει αν τα αίτια είναι οικονομικά ή αγωνιστικά.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την αποχώρηση του από τον Άρη:
«Ανήκω στον Άρη μέχρι τον Ιανουάριο. Ο πρόεδρος έβαλε κάτω τα πράγματα, μου είπε πως δεν βγαίνουν τα οικονομικά και φυσικά εγώ είπα πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά να πάρω τα δεδουλευμένα μου, του Νοεμβρίου.  Ρώτησα αν θα έπρεπε να πηγαίνω στη προπόνηση και μου είπαν πως δεν χρειάζεται να πάω. Εγώ πήγα και κέρασα κάποια γλυκά τους ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής μου είπε πως είμαι εξαιρετικός επαγγελματίας και πως ανήκω στην ομάδα αλλά δεν μπορεί να επέμβει. Αυτό το λέω επειδή διάβασα την συνέντευξη του κ. Γαλανού που έλεγε πως είναι θέμα αγωνιστικό η αποχώρηση μου. Τελικά ποιος αποφασίζει ο κ. Γαλανός ή ο κ. Κάμπος; Εγώ μίλησα μόνο με τον κ. Τράιο και μου είπε πως δεν βγαίνει το θέμα οικονομικά. Το συμβόλαιο μου ήταν 36.000 ευρώ».
Για το αν υπάρχει κάποιο θέμα για το οποίο πιστεύει πως έφυγε από τον Άρη:
«Το μόνο που πάει το μυαλό μου είναι πως μετά την αποχή και πριν στο ματς με την Δράμα, μας είχε πει ο πρόεδρος πως ακούει πως κάποιος άλλος μας βάζει να μην παίζουμε καλά και να κάνουμε την αποχή. Την αποχή την κάναμε επειδή από τον Σεπτέμβριο έπρεπε κάποια συμφωνητικά και ότι άλλο χρειαζόταν.  Θέλαμε να είμαστε εξασφαλισμένοι όσον αφορά το οικονομικό».
Για το αν είναι όλοι πληρωμένοι στην ομάδα:
«Οι περισσότεροι παίκτες που έπαιρναν 800-1000 ευρώ πληρωνόντουσαν. Οι 6-7 που παίρναμε πιο πολλά πληρωνόμασταν αλλά υπήρχε ένα υπόλοιπο. Μας έδινε βέβαια κάθε μήνα λεφτά».
Για τις ελλείψεις στην ομάδα:
« Όσο ήμουν εγώ ηλεκτρολύτες δεν υπήρχαν. Στην αποχή είχα πει στον πρόεδρο πως πρέπει να γίνει κάτι για τα μπουφάν. Οι φόρμες ήταν αυτές που είχε συμφωνήσει η ομάδα για την Β’ εθνική. Υπήρχαν σίγουρα αρκετές ελλείψεις».
Για την κατάσταση που είχε συναντήσει στο Βόλο:
«Στο Βόλο ήταν πολύ καλά».
Για τα πρότυπα που πρέπει να ακολουθεί ο Άρης:
« Πρέπει να έχεις τα πρότυπα της πρώτης κατηγορίας αν θες να λέγεσαι Άρης. Όπου και να είσαι πρέπει να λειτουργείς σαν Α’ εθνική».
Για τις νίκες της ομάδας:
«Το σημαντικότερο είναι να κερδίζεις. Ότι προβλήματα και να έχεις, η χαρά σου είναι να κερδίζεις».
Για όσους τον συνδυάζουν με τον Καλαιτζίδη:
«Δεν μπορώ να μπω σε αυτή την λογική. Ο προπονητής είναι για να βελτιώνεται ο παίκτης και να παίζει ανεξαρτήτου προσώπου. Αν δουλεύεις επαγγελματικά δεν κοιτάς τα ονόματα. Η δουλειά μου είναι να παίζω».
Για το επίπεδο της ομάδας:
Έχω συνεργαστεί και δούλεψα με αυτά τα παιδιά. Το επίπεδο του Άρη είναι ανώτερο από τις άλλες ομάδες».
Για το αν θέλει να μείνει στον Άρη:
«Όταν φεύγεις με αυτό τον τρόπο ενώ έχεις κάτσει από Α’ εθνική και σε μια δύσκολη στιγμή είναι δύσκολο να πεις κάτι. Μου είπαν φύγε χωρίς να ξεκαθαρίζουν ποιος είναι ο λόγος. Αρχικά μου είπαν είναι το οικονομικό μετά ακούω το αγωνιστικό. Δεν θέλω να την πατήσω ξανά έτσι».
Για τα λεφτά που του χρωστάει ο Άρης:
«Του Ιανουαρίου είπα δεν τα θέλω καν τα λεφτά αν και θα μπορούσα να τα διεκδικήσω. Όμως θέλω του Νοεμβρίου  γιατί έπαιζα. Αν δεν έπαιζα δεν θα τα ζητούσα. Εγώ έφυγα αλλά δεν είμαι εξασφαλισμένος. Δεν μπορώ να διεκδικήσω τα λεφτά μου και για αυτό θέλαμε να κάνουμε τα συμφωνητικά. Ο πρώτος που το είπε αυτό και ο πρώτος που την πάτησε ήμουν εγώ».
Για το αν υπέγραφαν αποδείξεις:
«Ναι, Υπογράφαμε αποδείξεις».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει:
«Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως θα ανέβει η ομάδα. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας σε κάθε πίκρα. Πρέπει να συνεχίσουν έτσι και τους αξίζει ένα μπράβο»ε
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: