Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Κοροβέσης: «Ήμασταν σίγουροι για τη νίκη»

«Διαβασμένοι» στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ήταν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως σχολίασε ο Νίκος Κοροβέσης μετά τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας πως χάρηκε πολύ το γκολ που πέτυχε.

Κοροβέσης: «Ήμασταν σίγουροι για τη νίκη»
Τον τρόπο που ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ σχολίασε ο Νίκος Κοροβέσης στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο 23χρονος αμυντικός των Γιαννιωτών αναφέρθηκε στο πλάνο που ακολούθησε η ομάδα του, αλλά και στο ξέσπασμα που είχε μετά το γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κοροβέσης στην κάμερα της Nova:
Για το γκολ που πέτυχε: «Ήταν ένα ξέσπασμα. Ήθελα πολύ το γκολ για να μπορέσω να πάρω τα επάνω μου μετά τον τραυματισμό. Το χάρηκα πάρα πολύ».

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας , να περιμένουμε τον ΠΑΟΚ και να μην δεχθούμε φάσεις. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα. Έτσι έγινε στα δύο πρώτα γκολ. Έγινε όπως τα περιμέναμε. Η ομάδα ήταν αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό. Είχαμε σιγουριά για τη νίκη και τα καταφέραμε».

Για τις εμφανίσεις του ΠΑΣ μετά την ήττα απ’ τον Λεβαδειακό: «Ήταν ηχηρή “σφαλιάρα”, μας ξύπνησε. Έχουμε δείξει από τότε ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι ήταν ένα τυχαίο αποτέλεσμα που δεν πρέπει να ξαναγίνει».

Για το αν περίμενε την έκταση του σκορ: «Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ δημιουργεί προβλήματα παίζοντας σε μικρούς χώρους. Αφοσιωθήκαμε σε ένα πλάνο και ήμασταν σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε. Δεν περιμέναμε το 3-0, αλλά ήμασταν σίγουροι για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: