Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Φουλ… χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα ο Ατρόμητος!!

Την προετοιμασία για το ματς με τον Πανιώνιο ξεκίνησε ο Ατρόμητος, με παίκτες να παίρνουν μέρος σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που γίνονται αυτές τις μέρες. Δεν πήραν εισιτήρια για Νέα Σμύρνη.

Φουλ… χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα ο Ατρόμητος
Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς με τον Πανιώνιο, με τους παίκτες να κινούνται και σε … χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Λεβαδειακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο υπολογίζεται κανονικά ο Λοράν Αγκουαζί, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Πάντως, το αίτημα του συλλόγου του Περιστερίου για χορήγηση εισιτηρίων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης έπεσε στο κενό, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας του ματς,

Στο πνεύμα των ημερών κινούνται οι Ναπολεόνι, Παπάζογλου και Καραμάνος, που συμμετέχουν το απόγευμα της Πέμπτης στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ σε εμπορικό κέντρο, όπου θα αφήσουν τα δώρα τους κάτω απ’ το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στηθεί, ενώ την Παρασκευή οι Μπρίτο, Κιβρακίδης και Γκαρσία θα επισκεφτούν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για να μοιράσουν ευχές και δώρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: