Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Κρατά Ίνγκλις, παίρνει και ψηλό!!

Αυξημένες πλέον οι πιθανότητες να παραμείνει ο Καρλ Ίνγκλις στην ΑΕΚ, που βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση σέντερ.

Κρατά Ίνγκλις, παίρνει και ψηλό
Η παραμονή του Καρλ Ίνγκλις στην ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο. Ο Καναδός σούτινγκ γκαρντ έχει δικαίωμα να αποχωρήσει από την «Ένωση» για ομάδα της Ευρωλίγκας εφόσον φέρει 30.000 δολάρια, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποια ουσιαστική πρόταση, ενώ οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα και της Μακάμπι αποδείχτηκαν αβάσιμες.

Με την πλευρά του παίκτη είναι σε ανοιχτή γραμμή ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κρατήσει τον 33χρονο άσο και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι του προσφέρει αύξηση αποδοχών (τώρα εισπράττει 20.000 δολάρια το μήνα), αλλά και συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Ο Ίνγκλις φαίνεται πως «ψήνεται» και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στη βάση του για να αγωνιστεί στον αγώνα της 28ης Δεκεμβρίου με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ.

Στο ίδιο ματς δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να είναι ενισχυμένη και με ξένο σέντερ. Η αναζήτηση παίκτη έχει μπει στην τελική της ευθεία και εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Το Σάββατο στις 13:00, ελλείψει υποχρεώσεων για την Α1, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό στο ΟΑΚΑ τον Πανελευσινιακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: