Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ζαλίζεται στην κορυφή!!

Ο εξαιρετικός ΠΑΣ Γιάννινα τιμώρησε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ και τον υποχρέωσε σε βαριά ήττα με σκορ 3-0 στους «Ζωσιμάδες». Στο +1 από τον ΟΣΦΠ πλέον ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Ζαλίζεται στην κορυφή
Ένας ΠΑΟΚ με χτυπητές αδυναμίες και ανάγκη για ενίσχυση, γνώρισε τη δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία παιχνίδια και νιώθει καυτή την ανάσα πλέον του Ολυμπιακού.

O υποδειγματικά στημένος ΠΑΣ Γιάννινα, επικράτησε 3-0 στους «Ζωσιμάδες» και σκαρφάλωσε στην 6η θέση.

Την ευρεία νίκη των Ηπειρωτών διαμόρφωσαν με υπέροχα γκολ οι Λίλα (26’), Κοροβέσης (73’) και Μανιάς (90+3'). Ο τελευταίος αποβλήθηκε δεχόμενος δύο κίτρινες κάρτα στους πανηγυρισμούς!

Το ματς:

Ο ΠΑΟΚ έχει να συνηθίσει να παίζει απουσίες. Κάθε παιχνίδι όμως έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Στο σημερινό μπήκε μουδιασμένα, απέναντι σε έναν πολύ καλά στημένο ΠΑΣ. Που ήξερε πώς να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του. Αλλά και πώς να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους στην κόντρα επίθεση.

Με «εγκέφαλο» τον Τσάβες και έτοιμο ανά πάσα στιγμή να «εκτελέσει» τον Λίλα, δημιούργησε πονοκέφαλο στην ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη. Που δεν έβρισκε τρόπο να απειλήσει. Ούτε και να περιορίσει τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις των Ηπειρωτών. Ο Γλύκος νικήθηκε από το δυνατό σουτ του Λίλα. Νικήθηκε και από τραυματισμό, αποχωρώντας στο ημίωρο. Ένα ακόμα πρόβλημα στα πολλά του «Δικεφάλου», που έψαχνε λύσεις, αλλά δεν έβρισκε, ενώ έχασε και μεγάλη διπλή ευκαιρία με Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη.

Παρέμενε στατικός, χωρίς φαντασία στην επίθεση και ευάλωτος αμυντικά. Κάτι που ο ΠΑΣ δεν έμοιαζε διατεθειμένος να το αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτο. Και συνεχίζοντας να χτυπάει στην κόντρα έδειχνε ικανός να διευρύνει τον δείκτη του σκορ.

Και το έκανε με τον Κοροβέση να αξιοποιεί κάθετη μπαλιά πάρε-βάλε και με υποδειγματικό τελείωμα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ. Η χαριστική βολή ήρθε στις καθυστερήσεις, με το διαγώνιο σουτ του Μανιά, που το πανηγύρισε έξαλλα και αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Τσάβες (87' Μανιάς), Κοροβέσης (84' Ντάσιος), Ίλιτς (62' Ακόστα)

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος (31' λ.τρ. Ιτάνζ), Κίτσιου (67' Παπαδόπουλος), Βίτορ, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Κάτσε, Γκολάσα, Σαλπιγγίδης, Περέιρα (77' Κουλούρης), Αθανασιάδης.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: