Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Λουτσέσκου: «Φανταστική εξέλιξη»

Απόλυτα ικανοποιημένος απ’ τη νίκη της SKODA Ξάνθης επί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το ματς.«Οι παίκτες μου είχαν ισχυρή θέληση» τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός

Λουτσέσκου: «Φανταστική εξέλιξη»
Στην αποφασιστικότητα των παικτών της Ξάνθης απέδωσε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο τεχνικός των ακριτών αναφέρθηκε στο οργανωμένο παιχνίδι της ομάδας του, αλλά και των «πράσινων» τονίζοντας πως η καλή αρχή ήταν αυτή που έκρινε το ματς.

«Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και φανταστικό στην εξέλιξή του. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, επιθετική που είναι ικανή να δημιουργεί ευκαιρίες. Σήμερα οι παίκτες μου είχαν πολύ ισχυρή θέληση για να κερδίσουν το παιχνίδι. Μπήκαν τέλεια στην αναμέτρηση και σκοράραμε δύο φορές πολύ γρήγορα», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Το πρόβλημα ήταν μετά το 2ο γκολ όταν ίσως νομίζαμε ότι τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Και στην πρώτη φορά που αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει ευκαιρία σκόραρε. Στο β’ μέρος μπήκαμε όπως στο πρώτο ημίχρονο με μία καλή στάση και πολύ επιθετικότητα χωρίς να δώσουμε χώρο στον αντίπαλό μας, σκοράροντας έτσι άλλα δύο γκολ και δημιουργώντας ακόμη 3-4 μεγάλες ευκαιρίες.

Δεχθήκαμε ένα γκολ όταν προηγούμασταν με 4-1 και θα έπρεπε να αποφύγουμε αυτή την εξέλιξη, αλλά με το σκορ αυτό πιστέψαμε ότι ήταν εύκολο. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και γκολ από τη μεριά μας και με τρεις βαθμούς που αξίζαμε πάρα πολύ. Θέλω και πάλι να τονίσω πως αυτό έγινε εναντίον ενός πολύ καλού και οργανωμένου αντιπάλου. Ήμαστε μία πολύ οργανωμένη ομάδα και δουλεύουμε καλά με σωστή νοοτροπία, γεγονός για το οποίο είμαστε ευχαριστημένοι
».

Όσον αφορά στο κίνητρο που έχουν οι παίκτες της Ξάνθης, ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε: «Το κίνητρο για τον κάθε παίκτη είναι ότι ξέρει ότι μπορεί να παίξει σε κάθε παιχνίδι. Κάνοντας καλή δουλειά στις προπονήσεις έχω την δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα σε παίκτες που είναι “φρέσκιοι”. Με καλή συμπεριφορά και επαγγελματισμό είναι φυσιολογικό να θέλουμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: