Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Γίνεται και χειρότερα στον Εργοτέλη!!

Δεν έφτανε η βαθμολογική κατρακύλα και η ήττα απ’ την Κέρκυρα για τον Εργοτέλη, ο οποίος θα στερηθεί στη συνέχεια τις υπηρεσίες του Μπρούνο Χαλκιαδάκη, που τραυματίστηκε στο ματς με τους Φαίακες.

Γίνεται και χειρότερα στον Εργοτέλη
Την αγωνιώδη αναζήτηση βαθμών συνεχίζει ο Εργοτέλης, που έχει απέναντί του έναν ακόμα τελικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Τα δυσάρεστα δεν σταματούν εκεί όμως για τους «κιτρινόμαυρους» που θα στερηθούν τις υπηρεσίες και του Μπρούνο Χαλκιαδάκη.

Ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε στο δωδέκατο λεπτό του ματς με την Κέρκυρα και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση.

Μέγι και Γιοβάνοβιτς συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων σε γαστροκνήμιο και προσαγωγούς αντίστοιχα, αυξάνοντας την ανησυχία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ενόψει του ερχόμενου ματς με τον ΠΑΣ.

Στο θέμα του προπονητή δεν υπάρχουν ακόμα εξελίξεις και όπως όλα δείχνουν ο Εργοτέλης θα έχει τον Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο και στο ερχόμενο ματς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: