Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Καρέλης: «Κάτι μας τραβάει πίσω»

Πισωγύρισμα χαρακτήρισε ο Νίκος Καρέλης την ήττα του Παναθηναϊκού απ’ την Ξάνθη, ενώ σχολίασε την απουσία του Μάρκους Μπεργκ, αλλά και πώς ο ίδιος γίνεται καλύτερος μέσω των «πράσινων».

Καρέλης: «Κάτι μας τραβάει πίσω»
Στα βήματα πίσω που έκανε ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα απ’ την Ξάνθη στάθηκε ο Νίκος Καρέλης στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο επιθετικός των «πράσινων» αναφέρθηκε στο κακό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του, ενώ σχολίασε την απουσία του Μάρκους Μπεργκ και την προσωπική του βελτίωση μέσω του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς: «Δείξαμε ένα πολύ κακό πρόσωπο. Δεχθήκαμε δυο γκολ μέχρι το 16’, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν μπορούσαμε να πιέσουμε καλά, αφήσαμε χώρους που εκμεταλλεύθηκε η Ξάνθη. Ήταν κακή μέρα για όλους μας».

Για την απουσία του Μπεργκ: «Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Δεν ξέρω πως θα παίζαμε αν ήταν διαθέσιμος. Όλοι δείξαμε το κακό μας πρόσωπο και μας στοίχισε γιατί ήταν ευκαιρία να πλησιάσουμε στην κορυφή».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Ξεκινάμε να φτάσουμε στο κάτι παραπάνω, αλλά κάτι μας τραβάει πίσω. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Προσπαθούμε όλοι, αλλά αποτελέσματα όπως το σημερινό μας κρατάνε πίσω. Δεν ξεχνάμε όμως τους στόχους μας και πάντα κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Τώρα βάζουμε στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Κέρκυρα».

Για τις εμφανίσεις του: «Συνέχεια στις προπονήσεις δουλεύουμε στα τελειώματα. Αρκετά πράγματα πρέπει να βελτιώσω. Θέλω να γίνω καλύτερος μέσα από τον Παναθηναϊκό».

Για το αν είναι «όπλο» η Λεωφόρος: «Σίγουρα είναι αλλιώς να παίζεις στην έδρα σου. Παίζουμε καλύτερα και θα μας βοηθήσει αρκετά στο δεύτερο γύρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: