Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Επενδυτικά...κάλαντα!!

 Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τις αλλαγές που έρχονται στον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα.
Έχω την αίσθηση ότι μέχρι σήμερα όλα όσα έχουμε αναφέρει περί των διοικητικών δρώμενων του συλλόγου έχουν αποδειχθεί από τα γεγονότα. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Στεφανίδης, την αρχική εμπλοκή Γαλανού, την παρουσία Σκόρδα, τον Παπαγεωργίου, τον Οικονόμου, την εμφάνιση του Κάλας, την εδραίωση Γαλανού. Όλα τα γεγονότα, καλά στραβά και ανάποδα δόθηκαν στην πραγματική τους διάσταση χωρίς υπερβολές, χωρίς λαικισμούς και προπαντώς χωρίς...προτιμήσεις.
ADVERTISEMENT
Είχα ως στόχο να γράψω κάποια πράγματα μετά το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά από την στιγμή που ο Γιώργος Γαλανός πέταξε το μπαλάκι την προηγούμενη εβδομάδα για να το...πιάσουν οι Ισπανοί με τους οποίους σήμερα τα... βρήκε σε όλα, θα πρέπει να σημειώσουμε πέντε πράγματα για να ξέρει ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει.
Δεν χρειάζεται να αναλύσω τα πολλαπλά προβλήματα που έχει η ομάδα και αποδεικνύουν ότι ο Γιώργος Γαλανός δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος. Μια το λεωφορείο, μία το πετρέλαιο, μια το πλυντήριο, μία ο Ψυχογιός που βγαίνει και λέει ότι δεν είχαν ηλεκτρολύτες, μια ο Νλουντούλου που βγαίνει και λέει όσα είπε περί χρημάτων και πετρέλαιο στο Ρύσιο, μια ο Σάνια με το διαβατήριο και τα οικονομικά παράπονα και την βίζα, μια οι αρχηγοί που δεν...κάνουν, μια τα συμφωνητικά, μία ο φροντιστής που πρέπει να φύγει, μια το ένα και μια το άλλο.
Περιμένω από τον ΑΣ να δώσει μία λύση. Δεν ξέρω πόσοι αποδέχονται ότι οι... Ισπανοί για τους οποίους τόσα και τόσα στοιχεία έχουν προκύψει από τις δραστηριότητες στην Ισπανία και την...Λάρισα συζητούν και συμφωνούν με τον Γαλανό και μετά καταθέτουν μία πρόταση στον ΑΣ που προσωπικά θεωρώ προσβλητική για ένα σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ.
ΝΑΙ έχουμε μπει μέσα στις ακαθαρσίες και προσπαθούμε να πάρουμε ανάσα, αλλά αν κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν έτσι τον ΑΡΗ, προφανώς και δεν ξέρουν για ποιο σύλλογο μιλάμε. Δεν γίνεται να στέλνεις ένα χαρτί που λέει θα βάλουμε σε ένα κοινό λογαριασμό αφού ψηφιστεί η εκκαθάριση ΜΕΧΡΙ 700.000 ευρώ. Είναι σαν το μέχρι 1εκ ευρώ του Γαλανού; Σου δίνω πέντε μέρες να δεχθείς την πρόταση μου και να μου το βεβαιώσεις και μετά θα σου δείξω την φερεγγυότητα μου!Το μέχρι τι σημαίνει;
Ο ΑΣ ας κοιτάξει στην αλληλογραφία του όσα έστελναν το καλοκαίρι οι ίδιοι άνθρωποι στον ΑΣ. Όσα έστειλαν στον Στεφανίδη, στον Χάρη Παπαγεωργίου και όσα έστειλαν στον Τάσο Οικονόμου και τι συνέβη όταν και οι 3 τους ζήτησαν ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ και όχι εγγυητική ασφαλιστικής εταιρίας. 
Δεν έχω κανένα δικαίωμα να πω στον Γιώργο Γαλανό να μην πάρει όσα χρήματα έχει βάλει στην ομάδα. Είναι όμως αδιανόητο μέχρι τώρα να έχει πει πάνω από 20-30 φορές ότι τα χρήματα τα βάζει για τον ΑΡΗ και ας τα χάσει, την προηγούμενη εβδομάδα να το ξαναλέει και οι Ισπανοί στην πρότασή τους να γράφουν ότι τα βρήκαν με τον Γαλανό και θα του δώσουν τα λεφτά που έβαλε!
Δεν γίνεται να λέει θα κάνω δώρο τον Κόκε και το θέμα να κολλάει στο ότι ο ΑΣ ΑΡΗΣ δεν υπογράφει για εκχώρηση των τηλεοπτικών!!!  Εδώ και ένα μήνα γράφω και λέω ότι ο Γαλανός θα μπορούσε να κλείσει στόματα και να γίνει πρώτος μάγκας. Έγινε ακριβώς το αντίθετο και η ευθύνη είναι ξεκάθαρα δική του! Την μέρα που ανέλαβε είπε ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Σήμερα προφανώς και ΞΕΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές...
Λέω πάλι σήμερα ότι ο Άλεξ Κάλας έχει την ευκαιρία να γίνει αυτός πρώτος μάγκας. Να αποδείξει με πράξεις και...λεφτά ότι όντως είναι επενδυτής για τον ΑΡΗ και θα παρουσιάζονται τα χρήματα με αποδείξεις και ονόματα, παραστατικά και τιμολόγια. Αν δεν κάνει πράξη τις υποσχέσεις ΤΩΡΑ, τότε δε νομίζω ότι χρειάζεται να ξαναασχοληθεί.
Μετά το ματς στον Έβρο (σήμερα με λιακάδα και στεγνό το γήπεδο η ΕΠΟ ανέβαλε το ματς που έπρεπε να γίνει και φυσικά υπάρχει 100% ανισονομία), θα μπορούμε να ξέρουμε αν θα κάνουμε Χριστούγεννα και θα πούμε τα κάλαντα με επενδυτή ή αν θα ζητάμε για μία ακόμα φορά να μας τον φέρει ο Άγιος Βασίλης!
ΥΓ1 Ρε Μιχάλη τους ρίχνεις το τρίμπαλο και μπερδεύεις τον Βοσκάκη που νόμιζε ότι ακόμα παίζεις στον ΑΡΗ. Πέρσι μόνο εσένα δεν απέβαλε στην Βέροια γιατί ήσουν εκτός αποστολής!
ΥΓ2 Περί νόμου Ορφανού και χρεών θα ψάξω να βρω τα κείμενα κανά δυο χρόνια πριν. Τότε που κάποιοι βρίζατε, αλλά τώρα αποκαλύπτεται ότι σας έχουν πιάσει κορόιδο. Όποιος θέλει να πληρώσει, πληρώνει. Άλλο πληρώσει, άλλο παγώσει. Άκου ο Κούδας ακόμα ταλαιπωρείται από το 2002. 12 χρόνια παγωμένα, ούτε σε διαφήμιση φραπέ κατακαλόκαιρο. Α και μία ερώτηση πότε εκδικάζονται ρε παιδιά οι 43 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) προσφυγές σας. Και αφού θέλετε να πληρώσετε και σας κρατάνε δέσμιους γιατί δεν τις αποσύρετε; Ξέρω ξέρω το 44, είχε πει ο Σαουρίδης και ο Ιωαννίδης κτλ κτλ κτλ.
ΥΓ3 Για Κάμπος θα υπάρχει ειδική αναφορά λίαν συντόμως.
ΥΓ4 Κύριε Αμυγδαλή ξεπεράσατε τον εαυτό σας εκεί στην ΚΕΔ. Διαιτητής στον Έβρο από την ΕΠΣ Θράκης, ο ένας επόπτης από την Καβάλα και ο παρατηρητής διαιτησίας από τις Σέρρες!!!!!!!!!!!!!!!!  
ΥΓ5 Μου λένε για ένα καλό νέο για τον σύλλογο. Πολύ καλό που θα σκάσει λίαν συντόμως. Για να δούμε...
YΓ6 Όταν κάποιος υποστηρίζει πως το γεμάτο γήπεδο αποτελεί δείγμα αποδοχής και στήριξης, τότε σε κάθε περίπτωση πρέπει να αντιληφθεί ότι το άδειο αποτελεί δείγμα μη αποδοχής και αποδοκιμασίας.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: