Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Κλέιτον: «Καλή ομαδική δουλειά»

Στην ομαδική δουλειά απέδωσε τη νίκη της Ξάνθης επί του Παναθηναϊκού ο Σίλβα Κλείτον. «Πιο συγκεντρωμένοι κόντρα σε μεγάλες ομάδες» ήταν το σχόλιο του Βραζιλιάνου για τις μεγάλες νίκες της ομάδας του.

Κλέιτον: «Καλή ομαδική δουλειά»
Η συγκέντρωση και η ομαδική δουλειά ήταν το κλειδί της νίκης της Ξάνθης στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό -αλλά και σ’ αυτό με τον ΠΑΟΚ- σύμφωνα με τον Σίλβα Κλέιτον.

Ο Βραζιλιάνος μέσος σχολίασε την επιβλητική εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως θέλει να κλείσει θετικά η φετινή χρονιά.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το κλειδί της νίκης επί του Παναθηναϊκού: «Κάνουμε καλή ομαδική δουλειά. Χωρίς την άμυνα και το κέντρο εμείς μπροστά δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Καταφέραμε ακόμη μια φορά να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας».

Για το 4-2 απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό: «Φτιάξαμε τις ευκαιρίες και βάλαμε τα γκολ που έπρεπε για να νικήσουμε. Και σε άλλα ματς κάναμε ευκαιρίες, αλλά σε αυτά τα ματς μπορεί επειδή είναι μεγάλες οι ομάδες να είμαστε συγκεντρωμένοι περισσότερο. Σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη».

Για το που μπορεί να φτάσει η Ξάνθη: «Δεν μπορούμε να πούμε που θα φτάσουμε. Βλέπουμε τον αγώνα στην Τρίπολη, να πάμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Θα πρέπει να παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για το αποτέλεσμα. Δεν έχω προσέξει τη βαθμολογία ακόμη αλλά στόχος μας είναι πάντα να νικάμε σε κάθε ματς. Έχουμε ομάδα που μπορεί να τα καταφέρει. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα αλλά διψάμε για τους τρεις βαθμούς».

Για τη δική του εμφάνιση: «Έπαιξα για να βοηθήσω την ομάδα μου όπως πάντα. Καθένας έχει το ρόλο του, εγώ έκανα αυτά που έπρεπε και επειδή κάναμε όλοι τη δουλειά μας, πετύχαμε τον στόχο μας».

Για το πώς ζει η πόλη της Ξάνθης τις εμφανίσεις της ομάδας: «Χαιρόμαστε που η πόλη χαίρεται και βλέπει την ομάδα να είναι ψηλά. Εύχομαι όμως πάνω από όλα να έχουν όλοι την υγεία τους και να περάσουν καλά. Εμείς θα κοιτάξουμε να νικήσουμε τα ματς και να κάνουμε καλές γιορτές γνωρίζοντας πως παίξαμε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: