Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Έσκασε η «βόμβα» Ρόντο!!

Παίκτης των Μάβερικς είναι κι επίσημα ο Ραζόν Ρόντο. Δείτε τις λεπτομέρειες του trade που ισχυροποιεί σημαντικά το Ντάλας.

Έσκασε η «βόμβα» Ρόντο!
Μια ανταλλαγή που πιθανώς να αλλάξει ακόμη και τις ισορροπίες για τον τίτλο ολοκλήρωσαν οι Μάβερικς, καθώς απέκτησαν από τους Σέλτικς τον Ραζόν Ρόντο.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ντάλας, που παίρνει επίσης από τη Βοστώνη τον φόργουορντ Ντουάιτ Πάουελ, ενώ δίνει τον σέντερ Μπράνταν Ράιτ, τον φόργουορντ Τζέι Κράουντερ και τον γκαρντ Τζαμίρ Νέλσον, καθώς επίσης μια επιλογή πρώτου γύρου στο ντραφτ του 2015 και μια δευτέρου του 2016.

Ο 28χρονος Ρόντο διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ενδιαφέρον είχαν εκφράσει πολλές ομάδες για να τον κάνουν δικό τους. Πλέον στους «Μαβς» θα σχηματίσει μια πανίσχυρη πεντάδα δίπλα στους Μόντα Έλις, Τσάντλερ Πάρσονς, Ντιρκ Νοβίτσκι και Τάισον Τσάντλερ, ενώ οι Σέλτικς έχουν οκτώ επιλογές πρώτου γύρου στα ντραφτ της επόμενης τετραετίας.

Οι Μάβερικς θα γίνουν η δεύτερη ομάδα του Ρόντο στο NBA, αφού απ’ την αρχή της καριέρας του αγωνιζόταν στους Σέλτικς, με τους οποίους το 2008 κατέκτησε το δαχτυλίδι, ενώ φέτος μετράει 8 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 10,6 ασίστ κατά μέσο όρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: