Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Καραμάνης: «Οι παράγοντες του ποδοσφαίρου έχουν αλώσει την διαιτησία» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Καραμάνης, διαιτητής του προ 25ετίας αγώνα Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ, όταν ο αείμνηστος πρόεδρος του Δικεφάλου Θωμάς Βουλινός πήρε την ομάδα και έφυγε από το γήπεδο, εξοργισμένος από την διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με γυρνάτε 25 χρόνια πίσω. Ένας διαιτητής όταν αγωνίζεται και ξέρει τους κανονισμούς, μπορεί να θυμάται τι έγινε πριν 25 χρόνια. Ήταν ένας αγώνας όπως όλοι οι αγώνες ξεκίνησε ομαλά και τελείωσε άδοξα. Αυτό δεν ευθύνεται ούτε στους ποδοσφαιριστές, ούτε στους διαιτητές. Ο τότε πρόεδρος αποφάσισε να πάρει την ομάδα και να φύγει. Είχε μπει ένα γκολ, το τρίτο γκολ, το οποίο από ότι αποδείχθηκε, από αυτό το καρέ καρέ ήταν γρήγορος ο Σαραβάκος, ο επόπτης δεν σήκωσε την σημαία, μιας και δεν ήταν οφσάιντ και έγινε το 3-0. Μετά το τρίτο γκολ υπήρχε κάποια γκρίνια από πλευράς ΠΑΟΚ».

Για την διαιτησία του χθεσινού ματς στη Μυτιλήνη: «Θα την κρίνουν αυτοί που έχουν την υπευθυνότητα. Θα πρέπει οι ομάδες να διασφαλίσουν τα συμφέροντα τους, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων».

Για την κατάσταση της διαιτησίας: «Ό,τι θέλετε να βρείτε, θα το βρείτε στους παράγοντες του ποδοσφαίρου που αυτή την στιγμή έχουν αλώσει την διαιτησία και την έχουν στα χέρια τους».

Ακούστε τις δηλώσεις του Ηλία Καραμάνη στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: