Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

«Το... στημένο, ο άνεμος κι ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο πρόεδρος των Ψαχνών απολογήθηκε για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο που θεωρήθηκε ως ύποπτο, κάνοντας λόγο για ντροπή και ανύπαρκτο κατήγορο! 
Τρομερές ήταν οι... ατάκες που βγήκαν από την εκδίκαση της δίωξης για τον αγώνα Κυπέλλου του Ηρακλή Ψαχνών με τον Ατρόμητο, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ύποπτος για «στημένος» καθώς υπήρξε υπερβολικό ποντάρισμα στην νίκη των Αθηναίων.
Ο πρόεδρος του συλλόγου από την Εύβοια, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Το γκολ το φάγαμε με 9 μποφόρ αέρα. Ήταν καταπληκτικό γκολ. Αισθάνομαι ντροπή που ερχόμαστε για τέταρτη φορά από έναν ανύπαρκτο κατήγορο. Είμαι όμως και περήφανος που έχουμε μια καθαρή και υγιής ομάδα.
Η λάσπη όμως μένει, και ας αθωωνόμαστε κάθε φορά. Δεν γνωρίζω γιατί στέλνουν φακέλους για τέταρτη φορά. Ίσως είναι τυχαίο. Για μένα δεν είναι περίεργος ο στοιχηματισμός. Εδώ αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα στείλουν φάκελο γιατί βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ».
Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε και ο γυμναστής του Ατρομήτου, Σωτήρης Κακαργιάς, ο οποίος τόνισε ότι «Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου. Το θέλαμε το ματς. Πήγαμε με οχτώ βασικούς. Είχαμε κίνητρο γιατί στην εξέδρα ήταν και ο νέος μας προπονητής, Σα Πίντο. Και τα Ψαχνά κατέβηκαν με τους βασικούς».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: