Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Η ευκαιρία τους!!

Την ώρα που ο Μάρκους Μπεργκ δηλώνει πως πιστεύει ακράδαντα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Μλάντεν Πέτριτς δείχνει ικανός να αλλάξει τα δεδομένα κερδίζοντας νέο συμβόλαιο.

Η ευκαιρία τους
Για πολλούς στις τάξεις του Παναθηναϊκού η ελπίδα του τίτλου είναι «κρυφή». Όχι όμως για τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δεν κρύβει πως θεωρεί δύσκολο μεν, αλλά εφικτό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Θέλουμε να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίζουμε όσο καλά μπορούμε, θα έχουμε αυτή την ευκαιρία», δηλώνει στην «Πράσινη» ο Σουηδός σέντερ φορ. «Είναι καλό που έχουμε πολλά παιχνίδια στη Λεωφόρο, ο κόσμος μάς δίνει απίστευτη δύναμη και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να συνεχίσουμε με νίκες. Το ίδιο όμως πρέπει να κάνουμε κι εκτός έδρας, όπως στο ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο», πρόσθεσε.

Ο… άλλος Πέτριτς μπορεί να μείνει

Πριν λίγους μήνες υπήρχε σκέψη ακόμη και να λυθεί το συμβόλαιο του Μλάντεν Πέτριτς το χειμώνα, λόγω της «φτωχής» παρουσίας του μέχρι τότε. Ο Κροάτης φορ, ωστόσο, έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και όχι απλώς δεν τίθεται πλέον θέμα να συμβεί αυτό, αλλά αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα και για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μπορεί να βαδίζει στα 35, αλλά εφόσον συνεχίσει έτσι, δεν θα αποτελεί έκπληξη να του γίνει πρόταση (με ελαφρώς μειωμένες αποδοχές λόγω ηλικίας) για να παραμείνει έναν ακόμη χρόνο.

Ξεκαθαρίζει για Μπούρμπο

Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Χρήστου Μπούρμπου στον αγώνα με τον Πανιώνιο το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη (19:30). Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο κάνοντας και χθες ατομικό. Πάντως επανέρχονται Δώνης και Μπούι. Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά την απογευματινή προπόνηση (17:00).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: