Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ήχησε η «καμπάνα» για τον ΟΦΗ!!

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Η Super League εφήρμοσε την απόφαση της FIFA και αφαίρεσε έξι βαθμούς από τον ΟΦΗ για οφειλές προς τον Πέσιτς, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολο το έργο των Κρητικών για παραμονή.

Ήχησε η «καμπάνα» για τον ΟΦΗ
Με μείον έξι βαθμούς από αυτούς που είχε συλλέξει ύστερα από 18 παιχνίδια θα πορευτεί στο φετινό πρωτάθλημα ο ΟΦΗ. Όπως είχε γίνει γνωστό από την Πέμπτη, η FIFA απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ και της ζητούσε να επιβληθεί ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στον σύλλογο του Ηρακλείου.

Ο λόγος είναι η οφειλές προς τον Αλεξάντερ Πέσιτς, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου από το 2008 μέχρι το 2010, χωρίς καν να έχει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής…

Η Super League γνωστοποίησε επισήμως το γεγονός, τονίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση απειλείται με κυρώσεις η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ είχε 20 βαθμούς, καθώς μετρά έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δέκα ήττες, αλλά πλέον έχει 14 βαθμούς και βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, καθώς από την 13η έπεσε στην 16η θέση του πρωταθλήματος.

Δείτε εδώ τα έγγραφα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Γνωστοποιείται ότι σε υποχρεωτική εκτέλεση του υπ΄ αριθμ. 1654/15.1.2015 εγγράφου της ΕΠΟ με το οποίο ζητείται η άμεση αφαίρεση έξι (6) βαθμών από την ΠΑΕ ΟΦΗ (σε εκτέλεση του από 15/1/2015 εγγράφου της FIFA προς την ΕΠΟ αναφορικά με απόφαση της Fifa Disciplinary Committee για τον ποδοσφαιριστή Aleksander Pesic με το οποίο ζητείται επίσης από την ΕΠΟ η άμεση αφαίρεση των εν λόγω βαθμών άλλως απειλείται με κυρώσεις η ΕΠΟ που μπορεί να φτάσουν και μέχρι την αποβολή από τις διοργανώσεις της FIFA) σήμερα, 15/1/2015, αφαιρούνται από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014-15 έξι (6) βαθμοί από την ΠΑΕ ΟΦΗ».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: