Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Σα Πίντο: «Ήταν ανταγωνιστικός αγώνας»

Στην ανταγωνιστικότητα των δυο ομάδων στάθηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Πλατανιά και Ατρόμητο.

Σα Πίντο:  «Ήταν ανταγωνιστικός αγώνας»
Ο Πορτογάλος τεχνικός των Περιστεριωτών τόνισε πως οι δυο ομάδες έπαιξαν επαγγελματικά και πως παρουσιάστηκαν ισοδύναμες στο γήπεδο, όμως πιστεύει πως οι παίκτες του ήταν πιο ανταγωνιστικοί και έψαξαν περισσότερο το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ θεωρεί πως οι παίκτες του είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και άξιζαν να νικήσουν σε γενικές γραμμές.

Αναλυτικά: «Ήταν ένας πολύ ανταγωνιστικός αγώνας, με πολλές μάχες, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και δύο ομάδες που επέδειξαν πολύ επαγγελματισμό. Η ομάδα μας, ο Πλατανιάς και οι διαιτητές, όλοι, ήταν επαγγελματίες. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες. Δεν υπήρχαν πολλές εντυπωσιακές φάσεις, κάτι που θα πρόσφερε θέαμα στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο, διεκδικήσαμε και οι δύο το γκολ και οι ποδοσφαιριστές μου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο Πλατανιάς ήταν πολύ οργανωμένος και δεν μπορέσαμε να παίξουμε την μπάλα που θέλαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Ξεκινήσαμε πιο δυνατά και δεν δώσαμε πολλές ευκαιρίες, ώστε ο αντίπαλος να δημιουργήσει κάποιους κινδύνους, εκτός από κάποιες ατομικές προσπάθειες.

Δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες και έπρεπε να είχαμε σκοράρει. Ουσιαστικά, το αξίζαμε με βάση το παιχνίδι που παίξαμε, να είχαμε νικήσει. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου, οι οποίοι μάρκαραν, προσπάθησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Βελτιώνοντας την ομάδα στη συνέχεια, οι ευκαιρίες θα έρχονται πιο συχνά.

Είμαστε λυπημένοι που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ξέραμε ότι ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει με τους αμυντικούς να βγαίνουν και να παίζουν στην επίθεση, με καλές εναλλαγές θέσεων. Ο Τετέ και ο Αγκιλέρα ξέραμε ότι περνάνε μπαλιές και προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε. Δεν αφήσαμε τον Πλατανιά να παίξει το παιχνίδι που ήθελε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: