Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Υπάρχει... τρίτο πρόσωπο!

Συνάντηση για το θέμα της μεταγραφής επιθετικού θα έχουν σήμερα στην ΑΕΚ. Πάνε για… καλοκαίρι Αλμέιδα ή Σα, καθώς προκρίνεται τρίτη λύση. Συλλαλητήριο στην Ευελπίδων.Πονοκέφαλοι Δέλλα εν όψει Αλίμου.

Υπάρχει... τρίτο πρόσωπο
Δύο εβδομάδες απέμειναν για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και στην ΑΕΚ εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση σέντερ φορ. Αυτός δεν θα είναι ούτε ο απρόθυμος να παίξει στη Football League Ούγκο Αλμέιδα, ούτε ο Ορλάντο Σα για τον οποίο η Λέγκια αξιώνει 1 εκατ. ευρώ. Αμφότεροι θα απασχολήσουν (υπό προϋποθέσεις κι αν δεν έχει βρεθεί κάποια άλλη λύση που να αρέσει περισσότερο) το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και αναμένεται να γίνει μια πιο «ηχηρή» κίνηση για την επιθετική γραμμή. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει στα υπόψη του μια τρίτη λύση, που δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητά της αλλά ο ίδιος θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ την «Ένωση» τόσο στη Football League, όσο και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Συλλαλητήριο στην Ευελπίδων

Πλήθος οπαδών της ΑΕΚ θα βρεθούν το πρωί έξω από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων για να διαδηλώσουν υπέρ των δέκα οπαδών της ομάδας που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τα επεισόδια στο άλσος και το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πολλά τα προβλήματα

Κορδέρο, Κολοβέτσιος και Ντακόλ είναι σίγουρα εκτός, Μπαρμπόσα πιθανότατα θα τους ακολουθήσει, ενώ αμφίβολοι είναι ο Μάνταλος (σφίξιμο στον προσαγωγό), Γιόχανσον, Φαγέ, Τζανετόπουλος και Βούρας (λόγω ίωσης). Με αυτά και με αυτά ο Τραϊανός Δέλλας πονοκεφαλιάζει για την ομάδα που θα παρατάξει την Κυριακή στην Καισαριανή (σήμερα αναμένεται να επικυρωθεί πως η έδρα δεν αλλάζει παρά το αίτημα της Αστυνομίας) κόντρα στον Άλιμο. Το παρήγορο είναι πως λογικά θα επανέλθει ο πλέον 100% έτοιμος Μπακάκης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: