Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Πλήγμα με Μποχωρίδη!

Νέα ατυχία για τον Λευτέρη Μποχωρίδη! Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση και χάνει το ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ θα μείνει στα «πιτς» για κάποιο διάστημα.

Πλήγμα με Μποχωρίδη
Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό, λίγες μόνο ώρες πριν το σημαντικό παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ!

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και θα χάσει την εν λόγω αναμέτρηση, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείες, προκειμένου να επανέλθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις υποχρεώσεις του με το τριφύλλι. Ο νεαρός γκαρντ τραυματίστηκε μόλις λίγες μέρες αφότου επέστρεψε στα παρκέ, μετά το προηγούμενο πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει.

Κατά τα άλλα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς υπολογίζει κανονικά τους Σλότερ, Παππά που προπονήθηκαν κανονικά και την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 12άδα με τους Λιθουανούς. Ο κόσμος των πρωταθλητών Ελλάδας αναμένεται να... ανηφορίσει στο κλειστό του Αμαρουσίου την Παρασκευή, προκειμένου να σπρώξει την ομάδα στο ροζ φύλλο αγώνα και να επιβεβαιωθεί το... κάστρο του ΟΑΚΑ (5-1 το ρεκόρ). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: