Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Έτοιμος για το «διπλό»

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη. Πίστη για το «διπλό» στους «ερυθρόλευκους».

Έτοιμος για το «διπλό»
Και με τους δώδεκα παίκτες που πήρε μαζί του στην αποστολή προπόνησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον Ολυμπιακό στην «Ulker Sports Arena», ενόψει του αυριανού (20:00 NovaΣπορFm 94,6) αγώνα με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για την 3η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Ο Έλληνας τεχνικός, εστίασε αρκετά στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, ενώ οι παίκτες έκαναν αρκετές ασκήσεις εκγύμνασης, πολλά σουτ και προπονητικό διπλό.

Το ευχάριστο είναι ότι άπαντες είναι καλά (σε αντίθεση με το περυσινό ματς στο ίδιο γήπεδο όπου τη τελευταία στιγμή τέθηκε εκτός μάχης ο Σπανούλης) και υπάρχει αισιοδοξία πως αν η ομάδα συνεχίσει στον ρυθμό που παίζει το τελευταίο διάστημα θα καταφέρει να συνεχίσει νικηφόρα σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Αύριο το πρωί στις 11:00 οι «ερυθρόλευκοι» θα επισκεφτούν ξανά την έδρα της Φενέρ για ένα χαλάρωμα με σουτ αλλά και τις τελευταίες αγωνιστικές οδηγίες του προπονητή τους.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: