Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Οικονόμου: «Πολύ καλύτερες προϋποθέσεις»

Αισιόδοξος σχετικά με την πορεία της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Αρης εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο «Τρίτο ημίχρονο» του Αθλητικού Metropolis ο Τάσος Οικονόμου. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αναφέρθηκε στα βήματα που απαιτούνται για την εκκαθάριση, μίλησε για τη συνεργασία με τον Αλεξ Κάλας, ενώ στάθηκε και στην απόφαση για τον έλεγχο από ορκωτό λογιστή στα πεπραγμένα της διοικητικής χρήσης του Γιώργου Γαλανού.

Σχολιάζοντας, αρχικά, το τι συνέβη στη γενική συνέλευση, είπε: «Βρεθήκαμε νωρίς το πρωί στα γραφεία του Ερασιτέχνη για την προγραμματισμένη ΓΣ των μετόχων. Εκεί, όλα πήγαν καλά, αφού εγώ ως εκπρόσωπος του ΑΣ, ο εκπρόσωπος της Κοινωνίας Μελών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, ψηφίσαμε κανονικά την εκκαθάριση, επομένως συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός μετόχων προκειμένου να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά».

Κληθείς να αναφερθεί στις αντιδράσεις που προέκυψαν από τους κ.κ. Αθανασιάδη – Ζαμπέτα, υπογράμμισε: «Είναι λογικό πως θα υπήρχαν αντιρρήσεις και ενστάσεις, αφού οι άνθρωποι χάνουν τα χρήματά τους, αλλά η διαδικασία κύλησε ομαλά και όπως έπρεπε».

Σχετικά με τα επόμενα βήματα της εκκαθάρισης, σχολίασε: «Ορίστηκαν ήδη οι δύο εκκαθαριστές (σ.σ. κ.κ. Κλεώπας και Σενέμης), μένει πια να οριστεί και το νομικό επιτελείο που θα αναλάβει να βάλει μπροστά και να ξεκινήσει τις διαδικασίες. Η διαδικασία θα τρέξει σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, αφού είμαστε άμεσα ενδιαφερόμενοι. Υπάρχει η αισιοδοξία πως θα προλάβουμε τις ημερομηνίες και θα είμαστε «ΟΚ» στην ώρα μας».

Για το αν υπάρχουν αυτή τη φορά καλύτερες προϋποθέσεις, σε σχέση με την ίδια διαδικασία επί διοίκησης Γαλανού«Προσωπικά είχα έρθει σε κόντρα με τον κύριο Γαλανό για συγκεκριμένα θέματα, αυτός ήταν και ο λόγος της αποχώρησης. Αντίθετα, με τον κύριο Καλαϊτζίδη είχαμε καλή συνεργασία και όταν ήταν προπονητής. Υπάρχει και επαφή με τον κύριο Κάλας στην Αμερική, υπάρχει και αμοιβαία εκτίμηση, παρότι δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά. Νομίζω πως ασφαλώς υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις σε σχέση με πριν γιατί έχουμε καλύτερη συνεργασία με τους κ.κ. Γιακουμίδη και Καλαϊτζίδη. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι είμαστε ήδη σε καλό δρόμο».

Για το αν υπάρχει η πρόθεση να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας: «Υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με τον κύριο Καλαϊτζίδη. Μένουν μόνο λεπτομέρειες για να αποτυπωθούν όλα σε ένα χαρτί και να είμαστε εξασφαλισμένοι».

Για το «δώρο» των 17 χιλιάδων ευρώ στον Ερασιτέχνη: «Ηταν μια τεράστια ανάσα, που όμως κάλυψε μόνο ένα μικρό μέρος των διογκωμένων αναγκών του Ερασιτέχνη. Μπορέσαμε, όμως, όπως και να ‘χει, να κλείσουμε κάποιες τρύπες που ήταν απαραίτητες».

Τέλος, για αν το θα υπάρξει έλεγχος από ορκωτό λογιστή: «Ναι, έχουμε αποφασίσει πως θα υπάρξει για να ελέγξει τη χρήση Γαλανού. Στα χέρια μας δεν έχουμε παρά μόνο ελάχιστα παραστατικά και πρέπει να μπορέσουμε να βγάλουμε μια άκρη για το τι συνέβη».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: