Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Πιρς: «Δεν φοβάμαι για τη θέση μου»

Ουδέποτε έχει κάνει σκέψεις για τη θέση του στον πάγκο της κάθε ομάδας που έχει αναλάβει στην καριέρα του και ούτε τώρα το κάνει στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Στιούαρτ Πιρς, τονίζοντας ότι δεν έχει το φόβο της απόλυσης.  
Η Φόρεστ έχει υποχωρήσει στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ έπειτα από τέσσερις σερί ήττες και οχτώ παιχνίδια δίχως νίκη στο πρωτάθλημα.
Το σύνολο του Πρις κοντράρεται με τη Ντέρμπι Κάουντι το προσεχές Σάββατο, με τον κόουτς της Φόρεστ να τοποθετείται για τα περί πίεσης και την ανάγκη ανατροπής της κατάστασης.
«Δεν έχω φοβηθεί ποτέ για τη δουλειά μου. Όταν είσαι υπό πίεση κάνεις και σκέψεις για το μέλλον σου στην ομάδα που βρίσκεσαι, όμως εγώ δεν έχω ανησυχήσει ποτέ για τη δουλειά μου, στην καριέρα μου μέχρι στιγμής. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να ξέρεις τι σου ξημερώνει και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν κάνω σκέψεις για το μέλλον. Ποιος ξέρει; Μπορεί στο προσεχές ματς με τη Ντέρμπι να κερδίσουμε 5-0 και να απολυθεί ο ΜακΚλάρεν... Δεν ξέρεις τι σου φέρνει η μπάλα». 
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: