Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Χολέμπας: «Έχουμε πιο διευρυμένο ρόστερ από τη Γιούβε»

Περισσότερες λύσεις διαθέτει η Ρόμα σε σχέση με τη Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως το ξεκίνημά του στη Ρώμη δεν ήταν ιδανικό λόγω τραυματισμών.

Χολέμπας: «Έχουμε πιο διευρυμένο ρόστερ από τη Γιούβε»
Οι τραυματισμοί που αποκόμισε από το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική ομάδα έκαναν δύσκολη την προσαρμογή του στη Ρόμα, όπως δήλωσε ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα της Ρώμης διαθέτει περισσότερες λύσεις στο ρόστερ της σε σχέση με τη Γιουβέντους.

«Στη σέλφι του Τότι έχω μία μικρή… συμμετοχή, καθώς έκανα την ασίστ στο γκολ. Φυσικά και ήξερα τον Τότι πριν έρθω στην ομάδα, αλλά όταν ξεκίνησα να παίζω μαζί του κατάλαβα το πόσο μεγάλος παίκτης είναι», δήλωσε αρχικά ο Χοσέ Χολέμπας στο «Sky Italia» και συμπλήρωσε:

«Τον πρώτο καιρό στη Ρόμα δυσκολεύτηκα γιατί είχα κάτι τραυματισμούς από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά πλέον νιώθω πολύ καλά και έτσι δεν πρόκειται να βάλω όρια στον εαυτό μου».

Τέλος, για το αν η ομάδα της Ρώμη μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: «Δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτό, καθώς προτιμώ τις πράξεις. Ωστόσο, μπορώ να πω πως έχουμε πιο διευρυμένο ρόστερ από τη Γιουβέντους, η οποία παίζει συνήθως με τους ίδιους. Έτσι, μπορούμε να καλύψουμε και τις απουσίες, με τελευταίες αυτές των Κεϊτά και Ζερβίνιο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: