Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Τζαναβάρας: «Ντέρμπι απέναντι στην καλύτερη ομάδα» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Λάρισας Παναγιώτης Τζαναβάρας και αναφέρθηκε στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς του Σαββάτου: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι με μία ομάδα που είναι η καλύτερη αυτήν την στιγμή στον όμιλο. Έχει την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση. Εμείς είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, έχουν γίνει πολλές αλλαγές και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν».

Για την εικόνα του από τον Ηρακλή: «Γνωρίζω πολύ καλά και τους παίκτες και τον προπονητή. Είναι μια καλή ομάδα, κάτι που δείχνει και η βαθμολογική του θέση. Έχει ένα κράμα ποιοτικών έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, ωστόσο, η φετινή διαφορά έχει να κάνει με την διοικητική σταθερότητα. Και πέρσι είχε καλή ομάδα και αξιόλογους παίκτες, όμως, δεν υπήρχε διοικητική ηρεμία».

Για την επίμαχη δήλωση Πλεξίδα: «Τώρα το πληροφορήθηκα κι εγώ. Αφορά το διοικητικό κομμάτι και δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Εγώ είμαι δέκα μέρες στην ομάδα και όλη μου η συγκέντρωση είναι πως θα διορθώσω τα αγωνιστικά ζητήματα. Οι παράγοντες έχουν τα δικά τους θέματα, εμείς κοιτάμε τα αγωνιστικά».

Για τη Νίκη Βόλου: «Πάθαμε ένα σοκ όταν συνέβη. Όλο αυτό έγινε σε μια στιγμή που είχαμε βελτιώσει αγωνιστικά την ομάδα. Πιστεύω, μάλιστα, πως αν ενισχυόταν με τρεις παίκτες το Γενάρη θα ήταν πολύ πιο ανταγωνιστική. Δυστυχώς βλέπουμε και άλλες ομάδες να αντιμετωπίζουν ανάλογα φαινόμενα, όπως ο ΟΦΗ. Πρέπει να μπει μια σειρά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί αλλιώς θα υπάρξουν και άλλα τέτοια θλιβερά φαινόμενα».

Ακούστε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: