Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Χαλαρά και ξεκούραστα…!!

Έστω και αν έπαιζε με τη δεύτερη ομάδα και χωρίς δέκα παίκτες στη σύνθεσή της, η Μπαρτσελόνα σάρωσε 4-0 στην έδρα της Ελτσε και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Copa Del Rey.

Χαλαρά και ξεκούραστα…
Η Μπαρτσελόνα σάρωσε 4-0 την Ελτσε εκτός έδρας, στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Copa Del Rey και, σε συνδυασμό με το 5-0 της πρώτης αναμέτρησης στο «Καμπ Νου» την περασμένη εβδομάδα, πήρε πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας ως στόχο και την κατάκτηση της Primera Division και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα, η Ελτσε θα ασχοληθεί πλέον με την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

Ο Λουίς Ενρίκε παρέταξε δεύτερη ομάδα, έχοντας αφήσει εκτός δέκα από τους 11 της θεωρητικά βασικής ενδεκάδας της φετινής περιόδου και, σίγουρα, θα ικανοποιήθηκε στο έπακρο από αυτά που είδε από τους αναπληρωματικούς του. Σκόρερς για τους «μπλαουγκράνα» ήταν οι Ματιέ στο 21’, Σέρχι Ρομπέρτο στο 40’, Πέδρο στο 43’με πέναλτι και Αντριάνο στο 92’.


ΕΛΤΣΕ: Μ. Ερέρα, Περάλ, Λομπάν, Πελεγκρίν (79’ Φαχρ), Αλμπαθάρ, Γκάλβεθ (68’ Ρόκο), Πάσαλιτς (62’ Αντριάν), Κόρο, Αλβαρο, Φραγκαπάνε, Κρ. Ερέρα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μοντόγια (61’ Ντάγκλας), Μπαρτρά, Ματιέ, Αντριάνο, Ραφίνια, Χεράρδ, Σέρχι Ρομπέρτο, Πέδρο, Μουνίρ, Τραορέ (61’ Χαλιλοβιτς) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: