Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ιβάνοβιτς: «Προσοχή»

Επ’ ουδενί δεν θέλει να δει εφησυχασμό απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που εκθείασε τους Λιθουανούς και ζήτησε προσοχή για να έρθει το ροζ φύλλο αγώνα στον Παναθηναϊκό.

Ιβάνοβιτς: «Προσοχή»
Στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό ο προσεχής αγώνας της Ευρωλίγκας με την Ζαλγκίρις Κάουνας αναφέρθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ζήτησε προσοχή απ’ τους παίκτες του, ενώ ανέλυσε το παιχνίδι των Λιθουανών και των ατού τους.

«Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει καλό μπάσκετ, ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι μια τυπική ομάδα μπασκετικής χώρας όπως η Λιθουανία. Έχει κάποιους παίκτες που δεν είναι πολύ γνωστοί αλλά παίζουν πολύ καλά, αλλά και με βετεράνους στο inside game που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Άντερσον παίρνει μεγάλο βάρος του επιθετικού παιχνιδιού του αντιπάλου, είναι πολύ καλός στο inside game και θα πρέπει να τον κλείσουμε καλά», είπε αρχικά ο προπονητής του τριφυλλιού και συμπλήρωσε:

«Είναι πάντα επικίνδυνοι γιατί παίζουν χωρίς πίεση είτε παίζουν εντός, είτε εκτός έδρας. Έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ στη Μαδρίτη και θα πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: