Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Κοντά στο… τέλος ο Σισέ!!

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, εφόσον συνεχιστούν τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν, προανήγγειλε ο Τζιμπρίλ Σισέ, μιλώντας σε γαλλικό ραδιόφωνο.

Κοντά στο… τέλος ο Σισέ!

Όπως δήλωσε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Μπαστιά στο «RMC Sport», τα πολλά προβλήματα τραυματισμών δεν του επιτρέπουν να αγωνίζεται στο επιθυμητό επίπεδο, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό να πει «αντίο» στους αγωνιστικούς χώρους στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Υποφέρω σωματικά με συνέπεια να υποφέρω και πνευματικά. Είναι πολύ άσχημο να μην γνωρίζεις το αν θα μπορείς να προπονηθείς την επόμενη μέρα ή το αν θα είσαι στην αποστολή την επόμενη εβδομάδα. Αυτή δεν είναι η όψη που έχω για το ποδόσφαιρο και το πώς θα τελείωνα την καριέρα μου. Εάν αυτό συνεχιστεί, τότε ναι, πιστεύω πως αυτό θα είναι και το τέλος. Προς το παρόν θα δίνω ό,τι μπορώ. Γίνονται και θαύματα κατά καιρούς. Η θέληση υπάρχει, αλλά καμιά φορά δεν ακολουθεί το σώμα και αυτό θα πρέπει να το σέβεσαι», δήλωσε σχετικά ο Τζιμπρίλ Σισέ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: