Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Επικρατέστερος ο Βαγγέλης Βλάχος!

Από τον Βαγγέλη Βλάχο αναμένεται να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε στην τεχνική ηγεσία της Καλλονής μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Ματζουράκη. Στη λίστα και ο Σάκης Τσιώλης.

Επικρατέστερος ο Βαγγέλης Βλάχος
Ο Βαγγέλης Βλάχος θα διαδεχθεί σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα τον Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο της Καλλονής. Ο 64χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από το πρωί της Πέμπτης, ύστερα από απόφαση της διοίκησης την επομένη της ήττας με 2-1 από τον ΠΑΟΚ και από τότε έχουν γίνει κινήσεις για τρεις τεχνικούς.

Δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Γιώργου Παράσχου, καθώς ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου δεν καίγεται να επιστρέψει στους πάγκους, ενώ έχει μείνει χωρίς ομάδας από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και απολύθηκε από τον σύλλογο του Περιστερίου.

Στη λίστα υπάρχει και ο Σάκης Τσιώλης, αλλά μάλλον ούτε αυτός θα αναλάβει τους νησιώτες. Κατά πάσα πιθανότητα ο Βαγγέλης Βλάχος θα μεταβεί σήμερα στη Μυτιλήνη για να πιάσει δουλειά. Ο 53χρονος προπονητής δεν έχει εργαστεί σε κάποια ομάδα από το φθινόπωρο του 2012, όταν και απομακρύνθηκε από την ΑΕΚ μετά το πολύ κακό ξεκίνημα που είχε κάνει η Ένωση τη σεζόν που έπεσε.

Συγκεκριμένα, μετά από πέντε ματς πήρε μόλις μια ισοπαλία (με Άρη) και έχασε με διαφορά ενός τέρματος από Αστέρα Τρίπολης, SKODA Ξάνθη, ΟΦΗ και Πανιώνιο.

Επίσης, έχει δουλέψει ως πρώτος προπονητής σε SKODA Ξάνθη, Παναχαϊκή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Φωστήρα, Καλλιθέα, Ιωνικό, ΟΦΗ, Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης.

Υπενθυμίζεται ότι η Καλλονή είναι στην 10η θέση της Super League με 23 βαθμούς, καθώς μετά από 18 ματς μετρά πέντε νίκες, οκτώ ισοπαλίες και πέντε ήττες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: