Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

«Κιτρίνισε» η Ευελπίδων!

Βροντερό «παρών» από οπαδούς της ΑΕΚ στην Ευελπίδων, όπου δικάζονται οι δέκα οπαδοί που συνελήφθησαν για επεισόδια σε βάρος του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου. Εκπροσωπείται και η ΠΑΕ.

«Κιτρίνισε» η Ευελπίδων
Περισσότεροι από 400 οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων για να διαδηλώσουν υπέρ των ομοϊδεατών τους, που συνελήφθησαν για επεισοδιακή συμπεριφορά σε βάρος του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου, τόσο την ημέρα των Φώτων, όσο και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Ο δήμαρχος δεν είναι στο χώρο κι έτσι είναι αρκετά πιθανή η αναβολή της δίκης, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να παρέλθει το ωράριο και να μην προλάβει καν να πάρει σειρά στην έδρα η συγκεκριμένη υπόθεση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει σημαντική εκπροσώπηση, από τον πρόεδρο Βαγγέλη Ασλανίδη, τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλη Δημητριάδη, τον πρόεδρο του συνδέσμου Παλαιμάχων, Στέλιο Σεραφείδη, αλλά και τον προπονητή των ακαδημιών, Μιχάλη Παυλή. Παρούσα ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ φωνάζουν συνθήματα, τα οποία φυσικά αφορούν και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, που αποτελεί και το λόγο της διαμάχης τους με το Δήμο. Παρότι δεν έχει σημειωθεί κάποιο παρατράγουδο, οι εκπρόσωποι του Δήμου που βρίσκονται στην Ευελπίδων έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για κίνδυνο επεισοδίων σε βάρος τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: