Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Μπλουμς: «Ομάδα με… μαχητές η Ζαλγκίρις»

Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζαλγκίρις, στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάνις Μπλουμς.

Μπλουμς: «Ομάδα με… μαχητές η Ζαλγκίρις»
Δύσκολο θα είναι για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις, όπως δήλωσε ο Γιάνις Μπλουμς. Ο Λετονός γκαρντ τόνισε πως η ομάδα του Κάουνας δεν τα παρατά ποτέ και πως οι παίκτες είναι… μαχητές.

«Έχω παίξει στη Λιθουανία και πολλές φορές απέναντι στη Ζαλγκίρις. Τους ξέρω καλά. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρόκειται για μαχητές. Δεν τους ενδιαφέρει είτε χάνουν με είκοσι είτε κερδίζουν με είκοσι. Παλεύουν για κάθε μπάλα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το μπάσκετ είναι στην καρδιά όλων των Λιθουανών», δήλωσε αρχικά ο Γιάνις Μπλουμς και πρόσθεσε:

«Έχω δει κάποια παιχνίδια τους και παρατήρησα ότι παίζουν καλό μπάσκετ. Στην έδρα τους έχουν τη στήριξη των φιλάθλων τους και γι’ αυτό παίζουν λίγο καλύτερα. Πρέπει όμως να παίξουμε πιο σκληρά από αυτούς, για να κερδίσουμε».

Για την παρουσία του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Παίζουν πολύ οργανωμένο μπάσκετ, ίσως και λόγω της παρουσίας του Γιασικεβίτσιους. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της προηγούμενης δεκαετίας, οπότε ξέρει πως να ελέγξει τους νεαρούς πλέι μέικερ που έχει η Ζαλγκίρις Κάουνας. Κάναμε μία “σκληρή” ήττα στη Βαρκελώνη. Τώρα έχουμε μπροστά μας μία άλλη ευκαιρία. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: